Åbent Hus i fremtidens psykiatri på Bispebjerg

​Søndag den 5. september har du chancen for et smugkig til fremtidens psykiatri på Bispebjerg. Offentlighed, patienter, pårørende og medarbejdere er inviteret på rundvisning i byggeriet fra kl. 13-15. Regionsrådsformand Lars Gaardhøj skyder rundvisningerne i gang kl. 10, og derefter blive de nye patientstuer, multirum og grønne gårdhaver vist frem.

Tidspunkt Ikon
Dato: 05-09-2021
Tid: 10:00 - 13:00
Sted

​Ny Psykiatri Bispebjerg - Byggepladsen

Psykiatrisk Center København
Bispebjerg Hospital
Tuborgvej 235 (Nordlig Indkørsel)
2400 Kbh. NV

Hvilken rolle spiller lys, luft og mulighed for privatliv og aktiviteter, når man er indlagt som patient i psykiatrien? 

Hvilke muligheder giver de nye rammer for patientforløb og tværfaglighed for patienter og medarbejdere?

Hvad betyder byggeriet for dig som nabo?

Søndag den 5. september kl. 13-15 inviterer Region Hovedstadens Psykiatri på en kop kaffe og en unik rundvisning i det nye byggeri til psykiatrien på Bispebjerg.

Psykiatrisk Center København flytter efter planen ind med de første 74 patienter i 2022, og  det samlede byggeri har plads til 200 patienter, når det står helt færdigt i 2024.

På dagen vil medarbejdere og patienter bl.a. vise rundt i de nye enmandsstuer, akutmodtagelse, fælles opholdsområder, multirum og gårdhaverne, der hører til hvert afsnit.

Dagen skydes i gang med velkomst af Regionsrådsformand Lars Gaardhøj kl. 10.

Arrangementet kræver i år tilmelding for at overholde gældende coronaregler og er en del af "Vi bygger for livet" - et fælles nationalt tiltag om hospitalsbyggerier i hele Danmark.

På gensyn!


Redaktør