Career Opportunities

​Psykologistuderende søges til kognitiv testning (Bemærk kort ansøgningsfrist)

 
Er du psykologistuderende og interesseret i neuropsykiatri, kognition og skizofreni, så er dette job måske noget for dig!

Vi søger en studerende til at hjælpe med den kognitive testning af skizofrenipatienter og raske kontroller. Der vil være rig mulighed for at lære at administrere mange forskellige psykologiske tests, bl.a. WAIS og Reys samt tests, der er mere specifikke for skizofreniundersøgelser. Du vil blive grundigt oplært i administration og scoring af samtlige tests. Testteori og praktisk testerfaring er en fordel, men ikke nødvendig. 
 
Fleksibilitet er vigtigt, da arbejdsdagene ikke på forhånd ligger fast, men aftales løbende. I nogle perioder vil man blive booket fra uge til uge, og i andre perioder vil man blive booket længere ude i fremtiden. Timeantallet vil være svingende, men omfatter ca. 1 testning om ugen. Arbejdstider kan fastsættes i fællesskab, således at der fx kan tages hensyn til travle eksamensperioder. Jobbet aflønnes på timebasis
 
Hvis dette har din interesse, så send CV, karakterbevis over beståede fag (bachelor og kandidat) og ansøgning, hvor du skriver lidt om dig selv, og din motivation for at søge jobbet. Husk at nævne hvilke fag du har taget, og om du har beskæftiget dig med neuro- eller testteori igennem studiet eller har forsknings-/testerfaring.
 
Ansøgningsfristen er torsdag d. 20/6 kl. 12 og vi forventer at afholde samtaler i slutningen af uge 26 og starten af uge 27. 

Der ønskes tiltrædelse snarest muligt. Oplæringen vil primært finde sted i juli, så det er en forudsætning, at du kan være tilstede i denne periode.

Ansøgningen skal sendes til psykolog og Ph.d.-studerende: cecilie.koldbaek.lemvigh@regionh.dk
Spørgsmål til stillingen kan sendes til ovenstående e-mail.


Redaktør