WristAngel

WristAngel er et armbånd med sensor samt en app, der måler forskellige kropslige signaler for obsessive compulsive disorder (OCD). Dette sammen med kunstig intelligens (AI) har til formål at forbedre kvaliteten, fleksibiliteten og effektiviteten af psykoterapeutisk behandling for OCD ved at opfange symptomer på OCD-episoder og foreslå relevant behandling.

I et pilotstudie vil vi undersøge gennemførligheden af et større projekt. Her undersøges 10 børn med OCD og deres forældre, hvor der måles kropslige signaler såsom hjerterytme, hudtemperatur m.m. via armbåndet derhjemme i 8 uger. Dette sammenlignes med 10 kontrolpersoner og deres forældre, der også skal bære armbåndet i 8 uger.

Udover at bære armbåndet, vil deltagerne afgive spytprøver ved start og slut af undersøgelsen for at måle hormoner som er vigtige for stressregulering. Deltagerne får også adgang til en mobilapp under forløbet for at registrere deres symptomer, følelser, og stress niveau. Appen tilknyttet armbåndet vil i løbet af studieperioden give barnet med OCD eksponeringsøvelser til at kæmpe imod sin OCD. Spørgeskemaerne, som deltagerne besvarer, vil blive brugt til at oplære AI'en. 

WristAngel er en del af TECTO, som du kan læse mere om her:

TECTO


Redaktør