Kursus 8 - Forskellige forståelser af psykiske udfordringer

Hvad er et temamøde?

Et temamøde i Skole på Tværs er lig med fælles kompetenceudvikling. Her har vi fokus på både personlige og professionelle kompetencer. Temamødet fungerer som et kursus, men med plads til flere deltagere og det varer kun et par timer. Vi lægger vægt på at der er tid til både oplæg og dialog om recovery. Vi håber med vores temamøde at kunne inspirere til hvordan personlig recovery kan styrkes.

Webinar - OBS ny dato: 10. november klokken 14.00-16.00

TEMAMØDE - Forskellige forståelser af psykiske udfordringer

Bliver man ramt af psykiske vanskeligheder og har brug for hjælp, kommer man ofte i kontakt med mange dele af systemet og kan opleve mange forskellige måder at blive mødt på. Men hvilke forståelser af psykiske vanskeligheder ligger til grund for de måder vi bliver mødt eller møder hinanden på? Og hvilken betydning har det for den hjælp vi bliver tilbudt eller tilbyder?

Vi stiller skarpt på forskellige syn på psykiske vanskeligheder og hvad de forskellige tilgange fører med sig. Kom og vær med til spændende oplæg og dialog, og få nye perspektiver på din egne forståelser og tilgange til psykiske vanskeligheder. 

DATO: Onsdag den 10. november

TIDSPUNKT: 14.00 - 16.00

STED: WEBINAR. Du skal bruge en computer og en internetforbindelse. Du får nærmere information og vejledning når du tilmelder dig. 


FOR MERE INFORMATION OM KURSET KONTAKT UNDERVISER:

Birgitte Kofod,  21578459,   BKOF0008@regionh.dkRedaktør