Manualbibliotek

Manualbiblioteket er etableret af KAG Psykoterapi og er åbent for alle medarbejdere i RHP. Manualbiblioteket er en samling af manualer til anvendelse i evidensbaseret psykoterapi og anbefales anvendt i hele RHP. I første omgang er bibliotekets manualer udvalgt på baggrund af udmøntningsrapporter på angst og PTSD-området. De valgte manualer afspejler derfor den behandling der har størst muligt evidens aktuelt.

Manualbiblioteket skal vokse og hen ad vejen rumme manualer til alle de psykiske lidelser vi behandler med psykoterapi. Hvis der til en lidelse (en pakke) er flere forskellige manualer (teoretiske retninger), er det team- eller afsnitsledelsens afgørelse, hvilke eller hvilken der anvendes.

Hvis du ønsker at en manual skal indgå i biblioteket eller hvis du har ændringsforslag til eksisterende manualer. Har du god mulighed for at blive hørt.

Har du forslag til nye manualer eller revision af nye manualer?

Medarbejdere kan løbende sende velbegrundede forslag om nye manualer til manualbiblioteket eller forslag til revision af eksisterende manualer via KAG Psykoterapis postkasse sto-kag-psykoterapi.region-hovedstadens-psykiatri@regionh.dk. Forslag om nye manualer vil løbende blive vurderet og der vil blive taget initiativ til revision af de enkelte manualer ca. hvert 2. år ved udvalg, nedsat af KAG Psykoterapi.


Nuværende manualer
Redaktør