Undervisere i CAPS

​Her kan du finde information om underviserne i CAPS


Pauline Haahr Astrup
Pauline Haahr Astrup

Er klinisk sygeplejespecialist. Hun er ansat i en administrativ stilling og varetager supervision, kompetenceudvikling og undervisning i ambulante afsnit i BUC. Hun underviser på CAPS kurserne ’Den svære forældresamtale’ og ’Facilitator i psykiatrisk simulation’.


Pernille Richelieu

Pernille Richelieu
Er sygeplejerske og cand.pæd.pæd.psyk. Hun er ansat i BUC på afsnit for mindre børn, afdeling Glostrup. Hun underviser på CAPS kurset ’Den svære forældresamtale’. 


Arendse Bierring

Arendse Bierring
Er autoriseret psykolog og specialist i psykoterapi med børn. Hun er ansat i BUC på afsnit B193, Ambulatorium for større børn, afdeling Bispebjerg. Hun underviser på CAPS kurset ’Den svære forældresamtale’. 


Nicolas Hansen
Nicolas Hansen

Speciallæge i psykiatri. 


Niels Laurs Pedersen
Niels Laurs Pedersen
Pædagog og cand.pæd.soc.


Barbara Hoff Esbjørn
Er autoriseret psykolog, specialist og supervisor i psykoterapi. Hun er leder af Campus for Psykiatrisk Simulation. Hun underviser på CAPS kurserne 'Den svære forældresamtale' og 'Facilitator i psykiatrisk simulation'.


Eva Ørsted Sery

Eva Ørsted Sery
Er cand.mag. i psykologi og voksenpædagogik. Hun er ansat som kursusleder i Campus for Psykiatrisk Simulation. Hun underviser på CAPS kurserne "Patientkommunikation – en booster" og "Facilitator i psykiatrisk simulation".


Mads Hansen Boss
Klinisk sygeplejespecialist


Redaktør