Get involved

Deltag i vores fors​kning

Marts 2018

Timelønnet studiejob som forskningsassistent i NEAD Group på Psykiatrisk Center København, Rigshospitalet.

Interesserer du dig for psykiatri, neurokognition, depression og mani, og har du en forskerspirer i maven? Så vil denne stilling måske være noget for dig!

Det er en fordel, hvis du har erfaring med neuropsykologisk testning, men ikke et krav. Se venligst vedhæftede stillingsopslag for detaljer.

Læs mere her:

Stillingsopslag_NEAD Group 2018_PSYKOLOGISTUDERENDE (1).pdf

10. juni 2017

Ny medicinsk behandling for hukommelses- og koncentrationsbesvær
(PRETEC-EPO)

Vi rekrutterer aktuelt deltagere til et forskningsprojekt, der undersøger effekten af medicinsk behandling med erythropoietin (EPO) på hukommelses- og koncentrationsbesvær (kognitive vanskeligheder) hos patienter med bipolar lidelse og deres raske førstegradsslægtninge. Læs mere og se om du kan deltage ved at klikke her.

Hvis du er interesseret i at indgå i undersøgelsen, kan du også læse mere om dens formål, og hvad det indebærer at deltage, ved at læse deltagerinformationen.


12. april 2017

Ny psykologisk behandling for hukommelses- og koncentationsbesvær
(PRETEC-ABC)

Vi rekrutterer i øjeblikket deltagere til et forskningsprojekt, der har til formål at undersøge effekten af en ny psykologisk behandling for hukommelses – og koncentrationsbesvær (kognitive vanskeligheder) hos patienter med bipolar lidelse og raske slægtninge til patienter med bipolar lidelse. Læs mere her .

Hvis du er interesseret i at indgå i undersøgelsen, kan du også læse mere om dens formål, og hvad det indebærer at deltage, ved at læse deltagerinformationen.


6. april 2017

Timelønnet studiejob som forskningsassistent på Psykiatrisk Center København, Rigshospitalet

Interesserer du dig for psykiatri, neurokognition, depression og mani, og har du en forskerspirer i maven? Så vil denne stilling måske være noget for dig!

Det er en forudsætning, at du er bachelorstuderende, og en fordel, hvis du har erfaring med neuropsykologisk testning, men ikke et krav. Læs mere her: 

Stillingsopslag NEAD Group 2017.pdf.


6. marts 2017

I forlængelse af TV2 News indslaget 9. februar 2017 om EPO er du velkommen til at tjekke her, om du kan deltage i vores nye EPO undersøgelse


7. ​September 2016

Vi søger aktuelt forsøgsdeltagere til et forskningsprojekt, der undersøger bearbejdning af sociale signaler hos gravide uden nogen tidligere psykisk lidelse og hos gravide med tidligere mani og/eller depression. Læs mere her.


Study with us

We currently have the following open positions:

Practical training (praktik) as part of the postgraduate degree in Psychology at Department of Psychology, University of Copenhagen. For more information, see: http://www.psy.ku.dk/uddannelser/kandidatuddannelsen/praktik/

Research year student (forskningsårsstuderende) as part of a degree in Medicine at the Medical and Health Sciences, University of Copenhagen. For more information see: http://puffnet.dk/vejledninger-og-information/muligheder-for-studenterforskning/pr%C3%A6graduat-forskningsar/

Description in Danish:

Du vil få dit eget mindre projekt eventuelt i samarbejde med en ph.d.-studerende, og dette kan eventuelt resultere i en publikation. Du vil indgå i et dynamisk forskningsmiljø i NEAD gruppen og Affektiv Forskningsenhed på Psykiatrisk Center København, Righospitalet. Dit arbejde vil involvere rekruttering af patienter og raske kontrolpersoner til det studie, du bliver tilknyttet, neuropsykologisk testning, assistance ved funktionelle MR-skanninger, kliniske ratings af depressions- og manisymptomer samt statistisk databehandling og sammenskrivning af resultaterne til en videnskabelige artikel.

Hvis du er psykologistuderende og interesseret i et praktikophold i NEAD gruppen, send en kort ansøgning inklusiv karakterudskrifter til: Seniorforsker, ph.d. Kamilla Miskowiak (kamilla.woznica.miskowiak@regionh.dk)

Hvis du er medicinstuderende og interesseret i at tage et forskningsår, send en kort ansøgning inklusiv karakterudskrifter til: Seniorforsker, ph.d. Kamilla Miskowiak (kamilla.woznica.miskowiak@regionh.dk) og Professor, dr.med., overlæge Lars Vedel Kessing (Lars.Vedel.Kessing@regionh.dk)

Redaktør