Byggeriet lige nu

Her kan du løbende følge med i byggeriet og finde information om kommende aktiviteter.

  • Råhusentreprenøren LM Byg og deres underentreprenører har foreløbig byggepladsen helt for sig selv.
  • I løbet af foråret er der udstøbt fundamenter og bundplader til sengeafsnittene samt til service- og teknikafsnit og den kommende multihal.
  • De første vægelementer monteres hen over sommeren. I løbet af efteråret vil elementmontagen tage fart. Hele råhuset forventes færdigt i sommeren 2019.
  • Hen på efteråret 2018 begynder installationsfagene at rykke ind på byggepladsen.JULI 2018: Råhusentreprenøren LM Byg i fuld gang med fundamenter og bundplader til den nye retspsykiatri. (Droneoptagelse: Martin Budig)


APRIL 2018: Entreprenørerne i fuld gang med at klargøre byggegrunden til første spadestik. (Droneoptagelse: Martin Budig)JUNI 2018: Konturerne af den nye retspsykiatri tager form. MAJ 2018: Råhusentreprenøren LM Byg i gang med at udstøbe de første fundamenter og bundplader – bl.a. til service- og teknikafsnittet til højre i billedet. I det store hul nederst på byggepladsen er man i gang med at ramme pæle til den kommende multisal. Allernederst i billedet oplag af muldjord, der er afgravet fra byggepladsen og køres på igen, når byggeriet er færdigt. 


skt hans_spadestik_lores.jpg

13. APRIL 2018: Der skulle fire til at tage det første spadestik en solrig forårsdag i april. Fra venstre: Psykiatridirektør Martin Lund, formand for den politiske følgegruppe Finn Rudaizky, regionsrådsformand Sophie Hæstorp Andersen og Roskilde-borgmester Joy Mogensen (Foto: Lars K Engelgaard)


Redaktør