Åbent Hus 1. september – kom og se byggeriet!

​Offentligheden får en sjælden mulighed for at danne sig et indtryk af Region Hovedstadens nye retspsykiatri, når byggepladsen den 1. september åbner portene og inviterer inden for. Det sker i tidsrummet kl. 10-13 på Psykiatrisk Center Sct. Hans.

Vent...

​Det største nybyggeri på Psykiatrisk Center Sct. Hans i mere end hundrede år er nu så langt fremme, at man klart fornemmer byggeriets karakter, og hvordan det indpasser sig i det smukke kulturlandskab mellem Roskilde, fjorden og skoven. Der er stadig halvandet år til, at byggeriet skal stå færdigt og klar til ibrugtagning – men råhuset er rejst og murerne er i gang med at opmure facaderne.På dagen bliver det muligt at komme inden for og bevæge sig rundt i dele af byggeriet, herunder i den ene af de fire sengeenheder. Et kompetent team fra Region Hovedstadens Psykiatri står klar til at vise rundt og fortælle om byggeriet og sammenhængen mellem arkitekturen og behandlingen af retspsykiatriske patienter.

Man kan se visualiseringer af fremtidens psykiatri både indefra og udefra og film, der stiller skarpt på visionerne for byggeriet. Man kan besøge en udstilling om Psykiatrisk Center Sct. Hans før og nu og få et indblik i retspsykiatriens udvikling. Og kombinere det hele med en sensommertur i Boserupskoven eller et besøg i Sct. Hans Haves café, gartneri og butik.

Der vil være en kaffe- og pølsevogn på byggepladsen – klar til at stille din tørst og sult.

Se kort over, hvad der sker på området. Klik på billedet for stor størrelse.

Praktisk information

Det hele foregår søndag den 1. september kl. 10-13 på Psykiatrisk Center Sct. Hans, Boserupvej 2, 4000 Roskilde

Parkering og mødested er ved Psykiatrisk Center Sct. Hans’ administrationsbygningen – se kort.

Der vil være to guidede ture: kl. 10.30 og kl. 11.45.
Åbent for rundtur på egen hånd: kl. 10.00-13.00.  


Arrangementet er gratis.

Billedtekst:'Udsigten' har personalet døbt Region Hovedstadens nye retspsykiatri i Roskilde – og ved rejsegildet d. 13. juni fik man syn for sagn.

Landsdækkende arrangement: Åbent Hospital

Åbent Hospital på Ny Retspsykiatri Sct. Hans indgår i en stribe af Åbent Hospital-arrangementer, som regionerne arrangerer rundt om i landet, ved nogle af de nye hospitalsbyggerier, der i disse år skyder op.

Du kan læse mere om Åbent Hospital her.
Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor