Skulderklap til håndværkerne

​Der var hotdogs til alle, da Harry's Place en torsdag midt i august rullede sin pølsevogn ind på byggepladsen ved Sct. Hans.

Vent...

Pølser og hotdogs var et skulderklap fra bygherren til håndværkerne fra LM Byg og deres underentreprenører. Igennem hele den lange varme sommer har de knoklet igennem på byggepladsen, så det kan ses.

Byggeriet er i god fremdrift og begynder nu også at rejse sig i højden. Montagen af vægelementer er påbegyndt på servicebygningen nederst mod sydvest. Over de kommende måneder fortsætter den med multisalen i det nordvestlige hjørne og herefter på de sengeafsnit, der bygges oven på. Samtidig er man i den østlige del af byggepladsen i gang med at etablere den servicegang, der forbinder byggeriets to arme.

Samarbejdet mellem entreprenører og byggeledelse forløber fint. Der har fra byggeriets start været stor fokus på byggepladsens arbejdsmiljø, og der har kun været ganske få ting at bemærke siden byggestarten i april.

Alt det kunne også regionsrådsformand Sophie Hæstorp Andersen forvisse sig om, da hun midt i august besøgte byggepladsen for første gang siden hun i foråret var med til at tage det første spadestik. På billedet nedenfor ses hun i samtale med byggeleder Søren Nielsen (t.v.) – i baggrunden centerchef Bo Andersen og udviklingschef Niels Aagaard Nielsen. Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor