RYKKET TIL OKTOBER!! FILM OG TALK De Pårørende

​Hvordan passer jeg på mig selv som pårørende? Vi ser dokumentarfilmen 'De Pårørende' og inviterer et panel på scenen til en samtale om at være pårørende til et barn eller ung, der har en psykisk lidelse. 

Tidspunkt Ikon
Dato: 03-06-2021
Tid: 16:00 - 18:30
Sted

​Park Bio, Østerbrogade 79, 2100 København Ø


Tilmelding

Tilmelding på aftenskolenfh.dk

​Vær med, når vi viser dokumentarfilmen ’De pårørende’. Efter filmen inviterer vi et panel på scenen til en samtale om, hvordan man bedst passer på sig selv som forælder til et barn eller en ung, der har en psykisk lidelse. Mød filmens instruktør Vibe Mogensen og Hanne, pårørende og medvirkende i filmen – og psykoterapeut og gruppeleder Lene E. Karlsson fra Bedre Psykiatri.

Arrangementet foregår i Park Bio på Østerbrogade 79, 2100 København Ø.
Tilmelding nødvendig.
Tilmeld dig på www.aftenskolenfh.dk
Pris 80 kr. PEA-pris 50 kr.
Arrangeret af PsykInfo og Aftenskolen Fountain House i samarbejde med Bedre Psykiatri.

Om filmen

De Pårørende følger fem forældre til børn med psykisk sygdom. Gennem ti intensive gruppesessioner hos psykoterapeut Lene E. Karlsson, Bedre Psykiatri, følger vi forældrene, som deler deres livsvilkår for at lære at takle dem bedre.
Børnenes diagnoser er forskellige, men den belastning, som deres forældre lever med, er den samme: De er bundet til børnene i kærlighed, og sygdommen er langvarig, ofte kronisk. Det er en virkelighed, som udleves i højeste alarmberedskab alle døgnets timer. Og det koster.
Filmen er instrueret af Vibe Mogensen, som selv er pårørende og produceret af Bullitt Film

Coronahensyn 

Vi følger sundhedsmyndighedernes anvisninger ift. deltagerantal, sædeafstand og hygiejne - og fremrykker arrangementet om nødvendigt. Ændringer opdateres i begivenheden på Facebook og på aftenskolenfh.dk


Plakat til arrangementet 

Redaktør