LIVESTREAM BIPOLAR FOR BEGYNDERE Hvordan holder jeg balancen i julen

Få viden og inspiration til, hvordan du holder balancen i julen fra et panel af levede erfaringer og faglige perspektiver. 

Tidspunkt Ikon
Dato: 08-12-2021
Tid: 17:00 - 19:00
Sted

​Onlinebegivenhed på Facebook Livestream

Tilmelding
Ingen tilmelding

​​​

Hvad kan jeg forvente?

Julen kan være en enkstra sårbar tid, når man lever med en bipolar lidelse. Få viden og inspiration til, hvordan du holder balancen i julen fra et panel af levede erfaringer og faglige perspektiver:

"Julen kan være lig med stress og en masse forventninger til, hvordan man skal have det, fx til juleaften sammen med sin familie. Du skal være glad, og du må ikke ødelægge julen for dig selv og andre ved at have det dårligt. Jeg har arbejdet med, hvordan jeg kan håndtere disse situationer, det kan både være julen, højtider eller andre sociale sammenhænge." ( Steen Baarts, recovery-mentor og tidligere patient)​

Mød også forfatterne til bogen 'Bipolar for begyndere', Mynte Arnardottir og Anders Bechgaard, der fungerer som ordstyrere og leder os trygt igennem aftenens program. Professor og overlæge ved Psykiatrisk Center Nordsjælland, Maj Vinberg, bidrager med sin store viden om bipolar affektiv lidelse, og hvordan du kan håndtere tanker og følelser om sygdommen.

Onlinebegivenheden er gratis og for alle interesserede borgere, pårørende og fagprofessionelle. 

Hvordan deltager jeg? 

Vi sender live direkte i begivenheden på Facebook. Klik på DELTAG I BEGIVENHED på Facebook og få besked, når vi går i gang.

Link til begivenheden på Facebook https://fb.me/e/1IXMvqtK7

Har du spørgsmål til begivenheden kontakt psykinfo@regionh.dk ​


Redaktør