AFLYST!! Psykiatriens Spørgetime 28. april

​Arrangementet er aflyst på grund af sygdom. Vi beklager ulejligheden. 

Tidspunkt Ikon
Dato: 28-04-2022
Tid: 17:00 - 18:00
Sted

​PsykInfo, Rosengården 14, 1174 Kbh. K

Tilmelding

​Skriv til psykinfo@regionh.dk

Hvad sker der typisk, når du møder op på en psykiatrisk akutmodtagelse? Hvad vil det sige at være i ambulant behandling? Er du i tvivl om diagnoser og symptomer, eller hvordan du hjælper et menneske med psykisk sygdom til at søge hjælp?

Kig forbi og få svar på dine spørgsmål om veje til behandling i Region Hovedstadens Psykiatri.
TILMELD DIG
Spørgetimen er gratis og for alle interesserede borgere, patienter, pårørende og fagpersoner - og tag gerne en ven under armen. 
Du tilmelder dig ved at sende en mail til psykinfo@regionh.dk - eller ring til os på telefon 3864 1300. 
HVOR?
PsykInfo i Rosengården 14, 1174 København K - lige rundt om hjørnet fra Nørreport Station. Du går ind gennem porten i nr. 14 - og om i baggården.
KOM TRYGT 
Vi følger sundhedsmydighedernes gældende retningslinjer i forhold til corona og fysisk fremmøde og opdaterer løbende her på siden og i begivenheden på Facebook. 
Link til begivenhed på Facebook: https://fb.me/e/4UkYpjbgA

MERE OM SPØRGETIMEN
I PsykInfo rådgiver vi dagligt borgere, fagprofessionelle og brugere af psykiatrien i Region Hovedstaden om veje til behandling og livet med en psykisk sygdom. Som et nyt tiltag inviterer vi en gang om måneden til en spørgetime, hvor du kan stille dine spørgsmål til Katinka Bonde Lind, sygeplejerske i psykiatri og rådgiver i PsykInfo.
Har du spørgsmål? Skriv til os på mail psykinfo@regionh.dk
Redaktør