Din mening tæller - vær med i PsykInfos fokusgruppe!

Er du mellem 12 og 20 år? Har et af dine familiemedlemmer en psykisk sygdom? Og vil du hjælpe os med at lave den bedste hjemmeside til børn og unge, som er pårørende? – Så meld dig til PsykInfos fokusgruppe!
 

I foråret 2014 lancerer PsykInfo Survivakid.dk. Det er en hjemmeside for børn og unge, der er pårørende til et menneske med en psykisk sygdom.

På Survivalkid.dk kan man finde information om psykisk sygdom, læse personlige historier, skrive til en rådgiver og chatte med andre unge i samme situation.

Inden Survivalkid.dk går online, skal siden have et nyt design. I fokusgruppen kigger vi på hjemmesiden og snakker om, hvordan den kan blive bedre og flottere.

Vi mødes to gange – første gang i marts og anden gang i april 2014. Møderne tager 2 timer pr. gang og afholdes i afslappede omgivelser hos PsykInfo, Rosengården 14, 1174 København K (lige ved Nørreport Station).

Det er helt anonymt at deltage i fokusgruppen, og som tak for din hjælp modtager du 2 biografbilletter. Du kan også få dækket dine transportudgifter, hvis du husker kvittering.

For at deltage skal du være mellem 12 og 20 år og pårørende til et menneske med en psykisk sygdom. Du tilmelder dig ved at skrive til Line Malthe Salo på line.malthe.salo@regionh.dk. Hvis du er under 18 år, skal dine forældre sende mailen.

Har du spørgsmål, så ring til Line på tlf. 38 64 13 05.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Redaktør