PsykInfo er et rådgivningstilbud og informationscenter i Region Hovedstadens Psykiatri. Vi tilbyder anonym og gratis rådgivning om psykisk sygdom og behandling. 

Ring 3864 1300 og book en samtale.


Rådgivningstelefonen er også åben for ukrainere, der har brug for hjælp til at finde ud af, hvor de skal henvende sig, hvis de oplever psykisk belastning. Vi taler dansk og engelsk - og har en ukrainsk tolk tilknyttet. Læs mere klik her​ 


 Rådgivning

​Ring 3864 1300

Man - ons 9-16
Tors 11-17
Fre 9. - 15

Mail psykinfo@regionh.dk

Rosengården 14, 1174 Kbh.K ‭(Skjult)‬ Min hverdag med psykisk sygdom


Læs personlige fortællinger om livet med psykisk sygdom på sidelinjen, fx om kognitive senfølger og hverdagen under coronakrisen. Klik her

 LIVESTREAM - Mig og min medicin


Astrid og Anne-Gia giver sammen med overlæge og professor Poul Videbech et sjældent indblik i, hvordan det er at have medicin som følgesvend på godt og ondt, når man har en psykisk sygdom.

​​​​​​​Se livestream ​her


 ‭(Skjult)‬ VIDEO - Kom godt igennem julen

Hvad kan trigge stress i julen, når man har en psykisk lidelse? Hvordan kan du som pårørende hjælpe med at sænke forventningspresset og lægge en god plan for juleaften​​. ​Mød PsykInfos rådgivere til en samtale om, hvordan du kommer godt igennem julen med en psykisk sygdom.

​​​Se vidoe her​


 PODCAST - Pårørendeguide

 

PSYKINFO PODCAST: GUIDE TIL PÅRØRENDE.

Hvordan motiverer man et menneske berørt af psykisk sygdom til at søge hjælp? Psykiatrisygeplejerske og rådgiver i PsykInfo, Katinka Bonde Lind, giver sine bedste råd til den gode samtale, og hvordan man bevarer en respektfuld relation. 

Lyt til flere podcast - klik her