‭(Skjult)‬ KOM GODT IGENNEM JULEN MED KATINKA OG CECILIE ‭(Skjult)‬ ER DU PÅRØRENDE?

Vi har samlet en række gode råd fra vores rådgivning til dig, hvis du er pårørende og oplever, at det er en ekstra svær tid. 

Læs mere her


PsykInfo er et rådgivningstilbud og informationscenter i Region Hovedstadens Psykiatri. Vi tilbyder anonym rådgivning på telefon, video og ved personligt fremmøde. Vi giver viden, der hjælper dig videre. 


Anonym rådgivning

Ring 3864 1300

Man - ons 9.00-16.00
Tors 11.00-17.00

Fre 9.00-15.00

Mail psykinfo@regionh.dk

Rosengården 14, 1174 Kbh.KDon't Fear the Weird filmfestival 12.-14. oktober 

Reservér billetter til åbningsarrangement og film. Alle talks i Asta Bar er gratis. Følg med på Facebook/dftw2021

Se hele programmet her og om læs omtaler af film, talks og events

For sjette år i træk ruller vi den røde løber ud til en filmfestival, der omfavner det skæve sind. Mød Olga Ravn og Jeanett Albeck, bliv klogere på hvad psykiatri, kunst og fodbold har med hinanden at gøre og se en perlerække af film med sindet som omdrejningspunkt, som altid introduceret af ekspertoplæg og debatter. 

Vi glæder os til at se dig!


 Min hverdag med psykisk sygdom


Læs personlige fortællinger om livet med psykisk sygdom på sidelinjen, fx om kognitive senfølger og hverdagen under coronakrisen. Klik her

 ‭(Skjult)‬ WEBINAR - Mig og min medicin


Astrid og Anne-Gia giver sammen med overlæge og professor Poul Videbech et sjældent indblik i, hvordan det er at have medicin som følgesvend på godt og ondt, når man har en psykisk sygdom.


 PODCAST - Pårørendeguide

PSYKINFO PODCAST: GUIDE TIL PÅRØRENDE.

Hvordan motiverer man et menneske berørt af psykisk sygdom til at søge hjælp? Psykiatrisygeplejerske og rådgiver i PsykInfo, Katinka Bonde Lind, giver sine bedste råd til den gode samtale, og hvordan man bevarer en respektfuld relation. 

Lyt til flere podcast - klik her