Aflysning - Transkønnet - når normer brydes

Løftede øjenbryn og dømmende blikke…

Hvad hedder du rigtigt? 

Tidspunkt Ikon
Dato: 12-11-2016
Tid: 10:00 - 14:00
$Resources:Resource,alt_meeting_place;

​Kosmopol
Fiolstræde 44
1171 København K

Tilmelding
Ingen tilmelding

Vi er rigtig ærgerlige over at måtte aflyse lørdagens arrangement ”Når Normer Brydes”, men pga. sygdom hos flere oplægsholdere har vi valgt at flytte arrangementet. Vi regner med at rykke samme program til marts 2017.


Uvidenhed, chikane og stigma er hverdag for mange transkønnede. Men sådan skal det ikke være.

Kom til en dag om det at være transkønnet og mulighederne for at få hjælp. Få per­sonlige fortællinger fra to transkønnede om livet før og efter transition, om at være i tvivl, om datingglæde, hormoner, og om kønskasser der passer og begrænser. Få også tips til hvad man kan gøre for at mestre de udfordringer som følger med.

Fra Sverige har vi inviteret psykiater og overlæge Cecilia Dhejne. Cecilia har arbejdet med transkønnede siden 1999, er medlem af internationale og europæiske kommi­téer, der arbejder for transkønnedes sundhedsfremme. Cecilia har modtaget en pris fra transmiljøet i Stockholm og vil bl.a. inspirere os med, hvordan sundhedsprofessi­onelle og transpersoner sammen kan gå nye veje.

Der vil på dagen være mulighed for at møde foreninger og repræsentanter fra transområdet og møde sundhedsprofessionelle fra Region Hovedstadens Psykiatri og spørge mere ind til behandling, hormoner og ki­rurgi.

Arrangøren bag er Region Hovedstadens Psykiatri.
Redaktør