PsykInfo LIVE

Her kan du se live streams produceret af PsykInfo. Vi taler med mennesker med psykisk sygdom tæt inde på livet og eksperter om emner som depression, behandling, krisehåndtering og håb. Og meget mere.

Webinarer

Webinarerne om kognitive vanskeligheder og erfaringer med at tage psykofarmaka er desværre ikke længere tilgængelige grundet en teknisk fejl. Vi har oplevet stor interesse for begge webinarer og de vigtige emner, der bliver belyst her gennem levede erfaringer og ekspertoplæg. Vi forventer at have nye webinarer klar om samme og andre emner i første halvdel af 2022. 

Hvis du har spørgsmål til PSYKINFO LIVE kontakt psykinfo@regionh.dk

Tak for tålmodigheden! LIVE STREAM: Hvordan reagerer vi på kriser? 

Chefpsykolog på Psykatrisk Center Ballerup, Juno Calmer, gæster filmfestivalen Don't Fear the Weird 2020 og giver som optakt til filmen 'Force Majeure' et inblik i krisereaktioner og sorgprocesser. Tine Wøbbe, chefpsykolog på Psykiatrisk Center Sct. Hans, giver et indblik i at have en dyssocial personlighedsforstyrrelse i forbindelse med visning af filmen 'Joker'  under filmfestivalen Don't Feart the Weird 2020. 

Mød Louise, Mei og Dy, der er ambassadører i EN AF OS - og formand for Dansk Psykolog Forening, Eva Secher Mathiasen, til en samtale om, hvordan corona-nedlukning og isolation påvirker mennesker med en psykisk sygdom. 


Mød forfatter Peter Øvig i samtale om, hvordan han har oplevet at få en depression og blive behandlet med elektrokonvulsiv behandling (også kendt som elektrochok). Redaktør