PsykInfo LIVE

Her kan du se live streams og webinarer produceret af PsykInfo. Vi taler med mennesker med psykisk sygdom tæt inde på livet og eksperter om emner som depression, stress, psykofarmaka og håb. Og meget mere.Webinar: Da jeg gik i stå - om kognitive vanskeligheder og psykisk sygdom

Louise og Magnus har begge oplevet at miste kognitive funktioner som følgevirkning af psykisk sygdom og stress. Her deler de deres erfaringer i dialog med specialpsykolog Louise Meldgaard Bruun. 

Få mere viden om, hvordan du håndterer kognitive vanskeligheder i materialet SAML TANKERNE udviklet af Louise Meldgaard Bruun og Psykiatrifonden klik her

Louise Meldgaard Bruun er også forfatter til bogen Skarpe Tanker - styrk dine kognitive færdigheder (Dansk Psykologisk Forlag 2020).  


Webinar: Mig og min medicin - erfaringer med at tage psykofarmaka

Få et sjældent indblik i, hvordan det er at have medicin som følgesvend på godt og ondt, når man har en psykisk sygdom. Mød Anne-Gia og Astrid, der deler deres personlige erfaringer - og professor og overlæge Poul Videbech. 

Deltagere siger om webinaret: 

- Tak for et rigtig godt webinar. Jeg arbejder med anbragte unge, hvor flere har psykiatriske diagnoser, og der er rigtig meget, jeg kan tage med mig videre i mit arbejde.

- Det var et så veltilrettelagt foredrag med mange gode refleksioner og nuancerede perspektiver omkring det at tage psykofarmaka.

- Tusind tak for et godt og udbytterigt webinar.  Vil glæde mig til næste gang.
Redaktør