​​​​​​​​​​​

PsykInfo LIVE

Her kan du se livestreams produceret af PsykInfo. Vi taler med mennesker med psykisk sygdom tæt inde på livet og eksperter om emner som depression, medicin, krisehåndtering og håb. Og meget mere.29.03.2022 LIVESTREAM: Ung med en spiseforstyrrelse 
Få indblik i at leve med en spiseforstyrrelse som ung - og at komme sig. Vi taler også om, hvad en spiseforstyrrelse egentlig er, og hvordan man kan arbejde med spiseforstyrrede tanker om krop, vægt og mad. Du får også viden om behandling og støtte til både unge og pårørende.

Medvirkende
Mei Hirschmann Bieber, ambassadør EN AF OS 
Signe Holm Pedersen, psykolog og supervisor, Børne og Ungdomspsykiatrisk Center, Region Hovedstaden
Birthe Finnemann Pedersen, leder rådgivningshuset ROBUS i Københavns Kommune
Mette Prangsgaard Andersen, rådgivningsleder i LMS (landsforeningen mod spiseforstyrrelser og selvskade) 

Tilbud om støtte og rådgivning i LMS klik her
Tilbud om støtte og rådgivning i ROBUS klik her​27.01.2022 LIVESTREAM: Mig og min medicin - erfaringer med at tage psykofarmaka​

Få et sjældent indblik i, hvordan det er at have medicin som følgesvend på godt og ondt, når man har en psykisk sygdom. I denne livestream dykker vi ned i, hvordan effekten og bivirkningerne af medicin opleves. Hvordan er det at begynde at tage medicin, og hvordan er det at trappe ud? Anne-Gia og Astrid deler deres personlige erfaringer. Mød også professor og overlæge Poul Videbech på video. 08.12.2021 LIVESTREAM: Bipolar for begyndere - hvordan holder jeg balancen i julen? 

Vi stiller skarpt på livet med en bipolar affektiv lidelse, og hvordan du holder balancen i julen. Mød recovery-mentor Steen Baarts og overlæge Maj Vinberg i samtale med forfatterne til bogen 'Bipolar for begyndere'. Arrangeret i samarbejde med Skolen for Recovery og Depressionsforeningen. 
07.10.2021 VIDEO FRA SINDETS DAG 2021: Sammen ud af afhængighed 

"Jeg har lært at navigere mellem personlighedsforstyrrelse, misbrug og recovery, og det har været noget af en rejse." Sådan fortæller Farah, ambassadør i EN AF OS​  i denne video optaget på Sindets Dag 2021 arrangeret af Region Hovedstadens Psykiatri og Psykiatriforeningernes Fællesråd. Et liv med psykisk sygdom, udsathed og afhængighed er krævende og til tider ensomt. Vi ønsker at fremhæve vigtigheden af at favne hele mennesket i behandlingen. Hør fire unikke oplæg, der deler viden, nuancer og håb.24.09.2020 LIVESTREAM: Hvordan reagerer vi på kriser? 

Chefpsykolog på Psykatrisk Center Ballerup, Juno Calmer, gæster filmfestivalen Don't Fear the Weird og giver som optakt til filmen 'Force Majeure' et inblik i krisereaktioner og sorgprocesser. Tine Wøbbe, chefpsykolog på Psykiatrisk Center Sct. Hans, giver et indblik i at have en dyssocial personlighedsforstyrrelse i forbindelse med visning af filmen 'Joker' under filmfestivalen Don't Feart the Weird 2020. 

 
Mød Louise, Mei og Dy, der er ambassadører i EN AF OS - og formand for Dansk Psykolog Forening, Eva Secher Mathiasen, til en samtale om, hvordan corona-nedlukning og isolation påvirker mennesker med en psykisk sygdom.  
Mød forfatter Peter Øvig i samtale om, hvordan han har oplevet at få en depression og blive behandlet med elektrokonvulsiv behandling (også kendt som elektrochok).


Har spørgsmål til PSYKINFO LIVE? Skriv til os på mail psykinfo@regionh.dkRedaktør