PsykInfo LIVE

Her kan du se live streams og webinarer produceret af PsykInfo. Vi taler med mennesker med psykisk sygdom tæt inde på livet og eksperter om emner som depression, stress, psykofarmaka og håb. Og meget mere.


WEBINAR: Da jeg gik i stå - om kognitive vanskeligheder og psykisk sygdom

Louise og Magnus har begge oplevet at miste kognitive funktioner som følgevirkning af psykisk sygdom og stress. Her deler de deres erfaringer i dialog med specialpsykolog Louise Meldgaard Bruun. 

Få mere viden om, hvordan du håndterer kognitive vanskeligheder i materialet SAML TANKERNE udviklet af Louise Meldgaard Bruun og Psykiatrifonden klik her

Louise Meldgaard Bruun er også forfatter til bogen Skarpe Tanker - styrk dine kognitive færdigheder (Dansk Psykologisk Forlag 2020). 


WEBINAR: Mig og min medicin - erfaringer med at tage psykofarmaka

Få et sjældent indblik i, hvordan det er at have medicin som følgesvend på godt og ondt, når man har en psykisk sygdom. Mød Anne-Gia og Astrid, der deler deres personlige erfaringer med at tage og trappe ud af medicin. Professor og overlæge Poul Videbech bidrager med sin brede viden om behandling og psykofarmaka. LIVE STREAM: Hvordan reagerer vi på kriser? 

Chefpsykolog på Psykatrisk Center Ballerup, Juno Calmer, gæster filmfestivalen Don't Fear the Weird 2020 og giver som optakt til filmen Force Majeure et inblik i krisereaktioner og sorgprocesser. Tine Wøbbe, chefpsykolog på Psykiatrisk Center Sct. Hans, giver et indblik i at have en dyssocial personlighedsforstyrrelse i forbindelse med visning af filmen 'Joker' (2019) under filmfestivalen Don't Feart the Weird 2020. 

Mød Louise, Mei og Dy, der er ambassadører i EN AF OS - og formand for Dansk Psykolog Forening, Eva Secher Mathiasen, til en samtale om, hvordan corona-nedlukning og isolation påvirker mennesker med en psykisk sygdom. 


Mød forfatter Peter Øvig i samtale om, hvordan han har oplevet at få en depression og blive behandlet med elektrokonvulsiv behandling (også kendt som elektrochok). Redaktør