Per, 16 år

​Per er 16 år og bor hjemme hos sine forældre sammen med sin søster, Maja på 12 år.

​Per bryder sig ikke om skolen og gider ikke lave lektier. Han vil meget hellere bruge tiden på at spille basket. Hans forældre er skuffede over, at han ikke bruger mere tid på sin skole. De har høje forventninger til ham. Per skændes tit med sine forældre. Han synes ikke de forstår ham.

Per har ingen tætte venner i skolen. Han kan bedre lide drengene fra basket, selvom de næsten alle sammen er 5 år ældre end ham. Per er nogle gange med til deres fester. Det ved hans forældre bare ikke. Her drikker de en masse øl og taler om piger og kærester.

Pers lillesøster, Maja har værelse lige ved siden af Per. Per er begyndt at gå ind til hende om natten og lægge sig ved siden af hende. Hun lader som om hun sover, men Per ved godt at hun er vågen. Per får hende til at røre ved sig, ligesom han rører ved hende. Per ved godt, at det er forkert, men det er efterhånden blevet en vane, og Maja siger ikke selv fra. Måske vil hun gerne have det, tænker Per. Per har forsøgt at have samleje med Maja, men det er endnu ikke lykkedes. Om morgenen lader Maja stadig som ingenting, så det gør Per også.

Redaktør