Rart at være sammen med børn - T's historie

​Nogle mennesker er seksuelt tiltrukket af børn og føler sig bedst tilpas sammen med børn.

​Nogle mennesker er seksuelt tiltrukket af børn og føler sig bedst tilpas sammen med børn, som de opbygger et venskab til og som de er gode til at snakke og lege med. De kan have seksuelle fantasier, som de ikke drømmer om at leve ud, eller de kan involvere børn i seksuelle sammenhænge.

Ofte passer de venners børn, laver aktiviteter for teenagerne i lokalområdet eller skaber, via internettet, kontakt til børn eller helt unge teenagere, der virker ensomme.

Nogle lever et almindeligt familieliv med partner og børn. Andre synes det er svært at skabe en god og tæt relation til en voksen partner.

Den voksne kan være en støtte for et barn eller en teenager, som har problemer derhjemme. Efter en periode med gode fortrolige samtaler om problemerne, stopper kontakten for nogle. Men for andre fortsætter samtalerne og udvikler sig til at handle om sex. 

Drømmen om intimt fysisk samvær kan komme til at styre alt. Tanken om at det bliver opdaget, kan betyde, at man isolerer sig fra omverdenen. Frygten for konsekvenserne af at tale om sex med børn kan forpeste hverdagen.

Den anonyme rådgivning kan være første skridt mod et nyt liv. Kontakt Bryd Cirklens telefonrådgivning​ på Sexologisk Klinik.

T's historie - Han løj sig yngre

T var 32 og havde en voksen kæreste, mens han chattede med flere piger på 12-14 år på internettet. Da han mødte de to piger, A og M, på ​en børnechat, var de begge 12 år og bedste veninder.

T fortalte med det samme, at han var voksen, men løj sig i starten fem år yngre, end han var. Han ville gerne lære pigerne at kende og foreslog, at de kom hjem til ham for at se en film.

De to piger kom på besøg, og sammen med T så film spiste slik og drak sodavand. I tiden efter besøget sendte han cirka ti sms’er om dagen til pigerne. Han spurgte, om de igen ville komme hjem til ham og se film, og til den ene pige skrev han, at hun var den smukkeste pige i verden.

T begyndte også at skrive sms’er om sex. M spurgte, om han kunne finde på at gå i seng med A. Det svarede han ja til. 
Pigerne var hjemme hos T fem gange. Fjerde gang spurgte han A, om han skulle nusse hende. Den sidste gang de var på besøg, lå han sammen med A på sengen og så film. Han havde lyst til hende. Han tvang hende ikke til noget, men han styrede hende, så hun satte sig ovenpå ham. Derefter rørte han hende på brysterne og mellem benene. Så skulle pigerne gå.

Nogle dage efter mødte han M og hendes søskende. M’s bror kaldte T for et pædofilt svin. Det gjorde T bange. Efterfølgende blev han anholdt, fordi pigernes forældre havde kontaktet politiet. 

Kilde: Domsudskrift. 


Redaktør