Tænder kun på børn - Eskils historie

​​Mennesker, som er pædofile, mener blandt andet, at børns seksualitet ligner de voksnes, og at børn er interesserede i at være seksuelt sammen med voksne. ​​

​Mennesker, som er pædofile, mener blandt andet, at børns seksualitet ligner de voksnes, og at børn er interesserede i at være seksuelt sammen med voksne. 

Pædofile bruger ofte tid på at opsøge børn og skabe nære relationer. De kan blive forelskede i et barn og opleve intime situationer med barnet som helende. Nogle bruger deres ferie på at rejse til steder, hvor de betaler for sex med børn.

Nogle pædofile lægger en plan for, hvordan de kan komme tæt på børn. Måske starter de med at interessere sig for et barn på a​fstand - og opbygger så langsomt et slags venskab typisk med børn, der har problemer derhjemme og mangler en voksen at tale med. De skaber nærhed og tager sig tid til at snakke. Måske giver de barnet gode oplevelser og gaver. Og det kan ende med, at barnet begynder at komme og sove om natten og bliver involveret i seksuelle aktiviteter.

Mange pædofile isolerer sig fra familie og venner,​​ fordi de ved, at samfundet fordømmer deres holdninger, og at det er ulovligt at involvere børn i seksuelle sammenhænge. Derfor lever mange både med stor angst og ensomhed.

Men det er muligt at få hjælp. Kontakt anonymt vores rådgivere påBryd Cirklens telefonrådgivning.​

​Eskils historie - Eskil følte sig hel med drengen

 Eskil mente selv, at han var pædofil. Han kom fra landet, men var som 17-årig rejst til København. Som barn havde han boet på institution. Dengang havde han seksuelle forhold til drenge. Først jævnaldrende, men da han blev ældre, havde han seksuelle forhold med drenge på 9-12 år. 
I gennem mere end 20 år havde han drenge ”som havde brug for omsorg” i busser, tog og på banegårde. Ifølge Eskil kunne han se det på drengenes blik. 
Eskil havde et skema, han gik frem efter: Først være i nærheden af drengen, siden tale til ham på afstand og derefter mindske afstanden. Når kontakten var etableret, bød Eskil for eksempel på en is eller en sodavand. Først senere tilbød Eskil at gå andre offentlige steder hen, hvor der var aktiviteter, der kunne interessere drenge. Siden fortalte Eskil om sine egne computerspil derhjemme. 
Oftest indbød drengen sig selv. Eskil sørgede altid for at vise sit ansigt i drengens hjem, så der ikke skulle opstå misforståelser. Når drengen var kommet i Eskils hjem nogle gange, kunne det blive sent, og Eskil tilbød, at drengen sov på sofaen. Efter flere overnatninger på sofaen foreslog Eskil, at drengen kunne ligge i sengen, fordi det var mere behageligt. Ofte sov Eskil ikke i løbet af natten, fordi hans hånd "tilfældigt" kom til at røre drengen. 
Med årene havde Eskil udviklet et alkoholforbrug, der gjorde, at han drak fire til fem øl for at kunne sove, når drengen var på besøg. Eskil fik altid heftige seksuelle tanker og lyst, når han havde drukket, men han havde aldrig haft samleje med en dreng. 
Eskil forklarede, at når forholdet var kommet så vidt, var der opstået en fortrolighed mellem ham om barnet, som var et stærkt bånd, og Eskil oplevede sig som ”hel”. På et tidspunkt forsvandt drengen ud af Eskils liv, fordi drengen fik andre interesser eller fordi han blev voksen. Og så begyndte Eskil forfra med en ny dreng.
Kilde: Forlaget Frydelund, Jan Andreasen
Redaktør