​​​​​​​​​

Martin Færch Andersen

​Ph.D.-studerende, adjunkt, fysioterapeut

Martin blev færdiguddannet fysioterapeut i 2014 ved University College Lillebælt. Herefter har han både arbejdet indenfor fysioterapeutisk praksis og projekter, såsom the Back to Life Project, hvor man hjælper mennesker, der er blevet alvorlige skadede efter ulykke eller sygdom, med at komme sig fysisk og psykisk.

I 2019 færdiggjorde Martin den sundhedsfaglige kandidatuddannelse på Københavns Universitet og siden været adjunkt på Fysioterapeutuddannelsen ved Professionshøjskolen University College Nordjylland (UCN), han han har ledt projekter som Handball-based exercise for patients with type II diabetes, været kapitelforfatter i bogen Teori og praksis i professionsdidaktik, en bog om refleksiv praksislæring, samt undervist og vejledt et utal af fysioterapeutstuderende.

Martin har været en del af CARMEN siden 2021, og er nu ph.d.-studerende i Projekt VEGA, der har til formål at undersøge effekten af et træningsfællesskab for unge voksne der behandles med antipsykotisk medicin på personligt recovery. Martins fokus ligger aktuelt på udviklingen af træningsprotokol og uddannelsen af træningsinstruktører.​

Mail: mfan@ucn.dk
Mobil: +4572691023
​​

Redaktør