Situationsbillede PCB delegation

PCB-delegation deltog i recovery-konference i Nottingham

​​Kompetencecenter for Rehabilitering og Recovery til Recovery-konference i Nottingham d. 2-5. september.

Vent...

​PC Ballerup var repræsenteret på den populære konference Refocus on Recovery af ni medarbejdere fra Kompetencecenter for Rehabilitering og Recovery. Refocus-konferencen er en årligt tilbagevendende begivenhed, og i år var der specielt fokus på menneskerettigheder, mentorer (peers) og medborgerskab (citizenship).

Medarbejderne fra kompetencecentret deltog i spændende workshops om co-produktion, mental sundhed og international lovgivning, og strategier til at fremme medborgerskab med markante profiler fra recovery-verdenen, ligesom der blev hentet masser af god viden og inspiration fra de mange spændende præsentationer i løbet af konferencen.

Michaela Høj fra Kompetencecentret havde en poster med på konferencen, og hun præsenterede også et delstudie fra sin ph.d.-afhandling omhandlende implementering og tilpasning af en recovery-orienteret indsats i psykiatrien og beskæftigelsessektoren under temaet 'Recovery-orienteret praksis'.

Se posteren her (pdf)

 I Nottingham, hvor konferencen blev afholdt, findes der også et Recovery College, så turen blev også lagt forbi dér, for at få idéer og inspiration til vores egen Skole for Recovery.


Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor