Et center med mange muligheder

​Som medarbejder på i retspsykiatrien på Psykiatrisk Center Sct. Hans bliver du en del af en stor  arbejdsplads. I retspsykiatrien er der fokus på høj faglighed og udvikling.

Psykiatrisk Center Sct. Hans er en del af Region Hovedstadens Psykiatri. 

Centret yder højt specialiseret behandling og pleje indenfor specialområderne dobbeltdiagnoser og retspsykiatri og er organiseret i to kliniske afdelinger. 

Afdeling M, der behandler patienter med dobbeltdiagnoser, det vil sige alvorlig psykisk lidelse kombineret med misbrug, og Afdeling R, der behandler patienter med psykisk sygdom og en dom til behandling. 

Behandlingen foregår både på centrets sengeafsnit og i ambulante enheder. 

Læs mere om Psykiatrisk Center Sct. Hans og centrets afsnit og enheder.

At arbejde på Sct. Hans
Psykiatrisk Center Sct. Hans er naturskønt beliggende ved Roskilde Fjord. Centret er i gang med en spændende udvikling med byggeriet af den nye retspsykiatri 'Udsigten', og rokade og flytning af en række af vores afsnit, som kommer til at præge de kommende år.  

Som medarbejder i Region Hovedstadens Psykiatri har du en række medarbejdertilbud, og dereudover har Psykiatrisk Center Sct. Hans nogle specifikke tilbud til dig som medarbejder. Det er fx centrets kunstforening, den årlige medarbejderfest og forskellige muligheder for motion og sport.


Luftfoto af området før den nye bygning blev bygget

Redaktør