Adjungeret professor styrker forskningen på CTP yderligere

​​CTPs stærke forskningsmiljø styrkes nu yderligere gennem et samarbejde med adjungeret professor Derrick Silove

Vent...

​Fra 1. august 2021 og i en 5-årig periode bliver professor Derrick Silove adjungeret professor ved Institut for Klinisk Medicin, Københavns Universitet med base på Kompetencecenter for Transkulturel Psykiatri (CTP) ved Psykiatrisk Center Ballerup.

I samarbejdet med CTP og forskningsleder Jessica Carlsson Lohmann vil professor Silove bidrage med den fortsatte udvikling af integrationen af forskning i den kliniske praksis på CTP, deltage i de igangværende forskningsprojekter og udviklingen af fremtidige projekter.  Professor Siloves udbredte forskningsnetværk muliggør nye internationale samarbejder og vil derudover i det hele taget bidrage til traumeforskningen på Psykiatrisk Center Ballerup samt i Region Hovedstadens Psykiatri.

Derrick Silove er professor emeritus i Psykiatri ved School of Psychiatry, University of New South Wales, Australien. Hans forskning har fokuseret på psykisk helbred blandt flygtninge, asylansøgere og populationer i post-konflikt områder. Indenfor dette felt er Derrick Silove en af de førende kapaciteter på verdensplan. Hans arbejde strækker sig også over områder som menneskerettigheder, Global Mental Health, transkulturel psykiatri, traumer og angstlidelser.  

Derrick Silove har publiceret over 480 peer reviewed artikler, bogkapitler, rapporter, manualer og andre publikationer.


Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor