Bliv klogere på mødet med patienter med transkulturel baggrund

​Få indsigt i nogle af de særlige problemstillinger, der kan være i mødet med patienter med transkulturel baggrund.

Vent...

Kompetencecenter for Transkulturel Psykiatri (CTP) på PC Ballerup deler ud af deres viden og erfaringer gennem et to-dages kursus, som nu er gjort tilgængeligt online via 12 videoer.

Ved at se videoerne kan du få indsigt i nogle af de særlige problemstillinger, der kan gøre sig gældende i mødet med patienter med transkulturel baggrund

Tag to hele dage ud af kalenderen eller brug en times tid på at se en af de 12 kursusvideoer, som hver især behandler centrale emner inden for området. Det kan fx være om traumerelaterede psykiske lidelser, samtaleterapi med traumatiserede flygtninge eller om psykoser på tværs af kulturer.

På CTPs hjemmeside får du et hurtigt overblik over de forskellige kursusvideoers indhold, og du kan afspille videoerne direkte på hjemmesiden eller åbne videoerne i en selvstændig browser. Du behøver ikke registrere dig for at se videoerne.

Hør overlæge Morten Ekstrøm fra CTP fortælle om, hvordan viden om transkulturelle problemstillinger kan være til gavn for patienterne i den sidste ende.  

De 12 oplæg med både interne og eksterne kapaciteter blev optaget i forbindelse med afviklingen af kurset i november 2020. Videoerne er frit tilgængelige online og kan ses enkeltvis. 

​Find videoerne fra CTPs hjemmeside: CTP-NET.DK

Kontakt 
Kontakt overlæge Morten Ekstrøm på morten.ekstroen@regionh.dk for at høre mere

Find videoerne på CTP's hjemmeside
Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor