Forskningslektorat på KU til Jessica Carlsson Lohmann

​​CTPs Jessica Carlsson Lohmann tiltræder den 1. marts 2020 et forskningslektorat på Københavns Universitet

Vent...

​Psykiatrisk Center Ballerups forskningsindsats bliver yderligere styrket, når Jessica Carlsson Lohmann fra CTP den 1. marts 2020 tiltræder som forskningslektor ved Københavns Universitet.

”Jeg er både stolt og glad på CTPs og egne vegne over, at vi har fået denne anerkendelse fra RHP og Københavns Universitet. Forskningen på CTP har vokset igennem 10 år og er nu en etableret del af den forskning, der foregår i RHP. Ansættelsen ser jeg derfor som både en anerkendelse af den hidtidige forskningsindsats, de fremtidige planer og af forskningsområdet generelt.

Jeg vil samtidigt give en stor tak til Centerledelsen på PC Ballerup, som har givet os de rammer, som har været afgørende for at opbygge et spirende forskermiljø på CTP”, forklarer Jessica Carlsson Lohmann

Der er også stor glæde i centerledelsen på PC Ballerup over forskningslektoratet.

”Det er en meget stor anerkendelse af Jessica og hele CTPS’s beundringsværdige forskningsarbejde og den organisering, som har gjort CTP til et forbillede for integrationen af videnskabeligt og klinisk arbejde. Et stort tillykke fra centerledelsen til Jessica og CTP og os alle sammen på PC Ballerup, som nu huser to forskningslektorater og dermed endnu tydeligere markerer sig som et forskningsorienteret center”, fortæller klinikchef Jens Drachmann Bukh

Forskningslektoratet er på 3 år og 5 måneder, og kører dermed frem til den 31. juli 2023. Jessica vil fortsat varetage opgaver på CTP.

Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor