Alt det andet

​OBS: Nedenstående er naturligvis kun gældende, når vi ikke er i pandemi-tider. 


Der er mange lokale tiltag på de mange afsnit, som er placeret på Psykiatrisk Center Ballerup. Flere fora er etableret, for at øge kompetencerne indenfor alle faggrupper. 

​Sprogcoach-ordningen 
Som noget helt særligt har vi på Psykiatrisk Center Ballerup en sprogcoach ansat. Hun giver sprogundervisning til de læger, der f.eks er ansat i vurderingsansættelser, og har andet sprog end dansk som modersmål.  Vores sprogcoach mødes individuelt med de tilknyttede læger et par gange om ugen og her modtager de sprogundervisning og feedback på skriftlige fremstillinger. Derudover bliver der øvet samtale og dialog for at understøtte lægerne i at kommunikere med patienterne.​


Yngre Læge-tavlerne
YL-LEAN: Lean-tavlen for yngre læger fokuserer på aktuelle projekter af betydning for gruppen af yngre læger. Aktuelt arbejdes der med yngre lægers arbejdsmiljø, og gennem YL-LEAN tavlen har gruppen af yngre læger været med til at påvirke mødestrukturen for at højne fagligheden og sikre supervision på daglig basis.

YL-Kompetencetavle: Der er planer om at etablere en tavle med et stort oversigtskort over de kompetencer, som de yngre læger på centret, har. På den måde kan den enkelte dels holde øje med sine fremskridt, og dels kan kollegerne få et hurtigt overblik over hvem man kan søge vejledning hos inden for specifikke kompetenceområder.​


Bagdad Café
Omkring 6 gange om året inviterer Psykiatrisk Center Ballerup alle medarbejdere til fredags-fyraftenshygge i Bagdad Café, som har til huse på Kompetencecenter for Transkulturel Psykiatri.

Her mødes medarbejdere på tværs af centret til nogle hyggelige timer, som nogle gange bliver krydret med musikkonkurrencer eller grill udenfor.


Høstfest
Hvert år i september måned fester hele centret på tværs af faggrupper og afsnit ved den årlige høstfest. Høstfesten er med middag, live-band og DJ, og er årets sociale højdepunkt for mange ansatte på Psykiatrisk Center Ballerup.


Motionsrum og fitness
På Psykiatrisk Center Ballerup er der ingen undskyldning for at ligge på den lade side. For kun 50 kr. om måneden kan du træne (næsten) ubegrænset i vores motionsrum!

 I motionsrummet har vi konditionsmaskiner, styrkemaskiner, træningsbolde, frivægte, elastikker mm. Rummet kan benyttes alle hverdage inden kl. 08.00 og efter kl. 15.00 samt hele weekenden. 


Massage
Hver torsdag kan man som medarbejder på Psykiatrisk Center Ballerup benytte sig at vores massageordning til yderst fordelagtige priser. 


Redaktør