Medarbejdere fortæller

billede læge

Line Hansen, afsnitsledende overlæge, Psykoterapeutisk Ambulatorium
"Noget af det, som tiltaler mig ved psykiatrien er, at det handler om dialogen med patienten, og at det er længere forløb. Det er ikke bare en brækket finger og så ud igen. Psykiatrien er helhedsorienteret, da vi både arbejder med diagnosticering, medicin og det sociale aspekt. Og så er der det med, at man arbejder i et tværfagligt team omkring patienten"


Billede yngre lægeNicolas Hansen, H-Læge og 1. reservelæge, Akutmodtagelsen
"PC Ballerup er i en rigtig god udvikling. Der er aldrig noget, der er helt perfekt, men her har man energi og viljen til at gøre rigtig mange ting. Det skyldes i høj grad en engageret ledelse, og så den erkendelse af, at man har brug for folk. Her er stor fokus på, at alt hvad vi gør, skal give værdi for patienterne, men det fokus understøttes også af, at man gør hvad man kan for pleje personalegruppen. Der er stor lydhørhed og mulighed for selv at påvirke tingene." 

 

Billede sygeplejerske
Line Cramer, sygeplejerske i Psykoterapeutisk Ambulatorium
(arbejder meget med gravide patienter)
"Det er et meget meningsfuldt arbejde Og det betyder meget når det lykkes mig at møde de her kvinder på en måde, så de går herfra og ikke oplever deres skyld og skamfølelse bekræftet, men tværtimod at de føler sig mødt, set, støttet og med en tanke om, at der er hjælp her for mig og et håb for fremtiden." ​Billede projektmedarbejderNiels Laurs, underviser på Skolen for Recovery
"Jeg vil sige, at jeg har nogle fantastiske kolleger. Det er virkelig dejligt at være her, og jeg har aldrig oplevet at være et sted, hvor samarbejdet fungerer så godt" 


 


 


 


 

Redaktør