Hospitalspræsten

​På Psykiatrisk Center Ballerup har vi en hospitalspræst tilknyttet, som bl.a. står til rådighed for at lytte og tale med patienter og pårørende.

​Tilbud om en samtalepartner

Hospitalspræsten er et tilbud om en samtalepartner, når troen, tvivlen, håbet, angsten, forestillingerne og fantasierne presser sig på. Præsten er vant til at tale med mennesker i alle situationer, lige meget hvilken tro eller religiøs overbevisning du har eller ikke har.

Der kan være mange forskellige grunde til at ville tale med en præst. Den ene er lige så god som den anden, og det behøves ikke at være ensbetydende med en alvorstung religiøs samtale.

Præsten har absolut tavshedspligt

Kontakt
Alle patienter og pårørende kan henvende sig til Psykiatrisk Center Ballerups præst uanset medlemskab af Folkekirken og religiøs overbevisning. 

Du kan selv kontakte præsten direkte eller gennem personalet på dit afsnit. Samtalen kan finde sted på afsnittet eller på præstens kontor.

Præsten har mulighed for at formidle kontakt med din egen præst også hvis du tilhører et andet trossamfund eller religion.

Kontakt til hospitalspræsten
Susanne Engberg
Maglevænget 40
Telefon: 38645211 eller 61314402 

Mail: susanne.engberg.05@regionh.dk

 


Redaktør