Psykiatrisk Akutmodtagelse Glostrup

Har du eller en af de pårørende brug for akut psykiatrisk hjælp, kan du kontakte Akutmodtagelsen. Vi har åbent alle dage, hele døgnet og modtager både børn og voksne.

Du behøver ikke at aftale en tid eller have en henvisning for at kontakte os. Du er også velkommen til at ringe til os på telefon 3864 0671.

Hvis du allerede er i behandling på et psykiatrisk center anbefaler vi, at du kontakter dit behandlingssted direkte. 

Ventetid i Akutmodtagelsen
Der kan være ventetid i Akutmodtagelsen, og da du og dine medpatienter har forskellige problemstillinger, bliver I ikke altid kaldt ind i den rækkefølge, I er ankommet. Du er meget velkommen til at kontakte personalet for information om ventetiden.

Undersøgelse og behandling
I Akutmodtagelsen kan vi hjælpe, hvis du eller en af dine pårørende står i en situation, der kræve øjeblikkelig psykiatrisk hjælp. Det kan fx være selvmordstanker, voldsom angst, depression eller abstinenser.

I Akutmodtagelsen bliver du modtaget af erfarent personale, der kan undersøge og vurdere din situation og dit akutte behov. Der er bl.a. mulighed for, at du kan overnatte til observation, blve indlagt eller viderehenvist til egen læge eller et ambulatorium.

Recepter
Vi har har ikke mulighed for at forny recepter. Kontakt i stedet din læge eller det behandlingssted, hvor du er tilknyttet.
Redaktør