​​​

Psykiatrisk Akutmodtagelse Glostrup

Har du eller en af dine pårørende brug for akut psykiatrisk hjælp, kan du kontakte Akutmodtagelsen. Vi har åbent alle dage, hele døgnet og modtager både børn og voksne.

Du er altid velkommen til at ringe til os på telefon 3864 0671. Du behøver ikke at have en tid eller en henvisning for at møde op i Akutmodtagelsen eller ringe til os.

Vi anbefaler dog, at børn og unge ringer til os før fremmøde i Akutmodtagelsen. På den måde er vi bedre klar til at tage imod jer, når I kommer. 

Hvis du allerede er i behandling på et psykiatrisk center anbefaler vi, at du kontakter dit behandlingssted direkte. 

Optageområde
Vores optageområde er: Albertslund, Brøndby, Glostrup, Høje-Taastrup, Ishøj, Rødovre, Vallensbæk kommuner. Herudover tager akutmodtagelsen imod borgere fra Valby og Hvidovre.

Der er andre akutmodtagelser i Region Hovedstaden, dem kan du finde her: 
Psykiatriske akutmodtagelser i Region Hovedstaden​

Ellers henviser vi til akutmodtagelserne i Region Sjælland:
Psykiatriske akutmodtagelser i Region Sjælland

Ventetid i Akutmodtagelsen
Der kan være ventetid i Akutmodtagelsen, og da du og dine medpatienter har forskellige problemstillinger, bliver I ikke altid kaldt ind i den rækkefølge, I er ankommet. Du er meget velkommen til at kontakte personalet for information om ventetiden.

Undersøgelse og behandling
I Akutmodtagelsen kan vi hjælpe, hvis du eller en af dine pårørende står i en situation, der kræver øjeblikkelig psykiatrisk hjælp. Det kan fx være selvmordstanker, voldsom angst, depression eller abstinenser.

I Akutmodtagelsen bliver du modtaget af erfarent personale, der kan undersøge og vurdere din situation og dit akutte behov. Der er bl.a. mulighed for, at du kan overnatte til observation, bli​ve indlagt eller viderehenvist til egen læge eller et ambulatorium.

Redaktør