Afsnit 52.3

Afsnit 52.3 er et lukket intensivt sengeafsnit

​Om afsnittet

Afsnit 52.3 er et intensivt psykiatrisk afsnit, der modtager patienter med alle psykiatriske diagnoser, dog hovedsageligt de sværeste sindslidelser som skizofreni, bipolar affektiv sindslidelse og akutte psykoser.

Afsnittet har 10 sengepladser.

Ledelse

Overlæge: Christoffer Thomsen
Afdelingssygeplejerske: Tina Nielsen Mansha Niclasen


Eventuelle aktiviteter

Under indlæggelsen er der forskellige aktiviteter som man som patient kan deltage i. Disse omfatter morgenmøder, morgenmad, frokost og aftensmad. Aftaler om andre aktiviteter skal aftales med patientens kontaktperson og fysio- og ergoterapeut. Afdeling har tilknyttet en gymnastiksal til fysisk aktivitet, samt to haver. På 52.1 er der indrettet et sanserum som du kan anvende efter behov og aftale med din kontaktperson. Her tilbydes dagligt flere forskellige grupper med bevægelse, samt kreative aktiviteter. Der er ligeledes mulighed for individuelle tilbud efter aftale med terapeut eller kontaktperson.

Praktisk information

Værdigenstande og penge opbevares på eget ansvar under indlæggelsen. Vi henviser til at patienten opbevarer dem på sin tildelte stue, hvor aflåste værdiskabe er til rådighed. Såfremt patienten ønsker at have et større beløb til rådighed er der mulighed for at overføre penge til psykiatrikassen, hvor der kan hæves penge alle hverdage ved at give fuldmagt til personalet.


Redaktør