Afsnit R6

​R6 er et lukket specialafsnit for retspsykiatri. Vi behandler voksne mennesker på 18 år eller derover med psykisk sygdom og en retspsykiatrisk foranstaltning, som har behov for intensiv behandling, pleje og støtte hele døgnet.

​​​

​Patienterne er delt i henholdsvis rødt og blåt team. Du vil få tilknyttet en behandlingsansvarlig læge og et team fra plejepersonalet, som er dine kontaktpersoner og samarbejdspartnere under indlæggelsen. Ud over tilknytning til fast team, vil du hver dag få tilbudt en "dagens kontaktperson". 

Aktiviteter
I afsnit R6 lægger vi stor vægt på aktiviteter. vi har et motions- og terapirum på 3. sal, hvor der er mulighed for fysisk udfoldelse med træningsredskaber. Desuden har vi planlagte aktiviteter i afsnittet på hverdage og særlige arrangementer i weekenden. Vi lægger vægt på, at du får et individuelt tilpasset ugeskema med bl.a. aktiviteter, som du selv er motiveret for at deltage i.

Vi holder ugentligt fællesmøde mellem patienter og personale. Her kan alle sige sin mening om forholdene i afsnittet, om samværet og fællesskabet og andre emner, som har fælles interesse.

Telefon
Kontoret: 38 64 24 71​
Patienttelefon: 46 37 03 79

Adresse 
Psykiatrisk Center Sct. Hans
Afsnit R6, Kastaniehus
Boserupvej 2
4000 Roskilde

Redaktør