I december 2021 tog Psykiatrisk Center Sct. Hans en ny og moderne bygning i brug. Bygningen er navngivet Udsigten og rummer alle lukkede afsnit i den specialiserede retspsykiatri. Det betyder, at de lukkede retspsykiatriske afsnit på Psykiatrisk Center Sct. Hans og i Glostrup er flyttet ind i Udsigten.

Udsigten har plads til 126 patienter og er bygget med fokus på lys, god akustik, naturlige elementer og udsigt til grønne omgivelser.


De fysiske forhold er blevet forbedret i den nye bygning på flere områder. Alle stuer har eget bad og toilet, og rammerne for besøg af pårørende bliver bedre med bl.a. særlige faciliteter til børn. Der er også nemmere adgang til udendørsområder, sanserum og terapibad, motion, træning, og kreative og praktiske værksteder. Tilsammen giver de nye rammer mulighed for en mere varieret  hverdag og for at understøtte den enkelte patients ønsker og behov.

Informationsmateriale til patient​er og pårørende