Faglighed og samarbejde på tværs af faggrupper

​Indhold
En personalegruppe er sammensat af mange forskellige faggrupper, og recovery-mentorerne er som medarbejdergruppe det seneste skud på stammen. Vi vil diskutere begreber som faglighed og profession, og tale om, hvordan recovery-mentorerne kan bidrage med deres perspektiv i en sammensat gruppe af kollegaer.

Undervisere
Maja Østergaard Hansen, peeruddannelsen i Region Hovedstadens Psykiatri
Cindy Lund Nielsen, recovery-mentor Psykitarisk Center Amager, botilbudsteamet
Jonatan K. Karnøe, lektor ved Center for Skole og Læring UCC/Roskilde

datoer
​tidspunkt
​sted
​26. og 27. november
​9.30 - 14.30
​Psykiatrisk Center Ballerup
Bygning 51, lokale 51.1.02

Blandt oplæggene er disse

Faglighed og samarbejde på tværs af faggrupper
Cindy Lund Nielsen, recovery-mentor på Psykiatrisk Center Amager, botilbudsteamet
Maja Østergaard Hansen, A-konsulent  i Kompetencecentret for Rehabilitering og Recovery

På dag 1 beskæftiger vi os med samarbejdet mellem recovery-mentorer og deres kollegaer. Vi dykker ned i begreber som profession og tværfagligt samarbejde og beskæftiger os med, hvad der er på spil, når en ny faggruppe træder ind i et eksisterende samarbejde. Vi ser oså på, hvad der karakteriserer et godt samarbejde, samt hvilke udfordringer, der kan opstå, og hvordan de kan tackles. Vi beskæftiger os med mentorernes særlige bidrag til det tværfaglige samarbejde og med, hvordan man kan formidle sin særlige mentor-faglighed.

Vi hører også om samarbejdet mellem mentorer og deres kollegaer i praksis fra sygeplejerske Anja Ravna Marena Pedersen og fra recovery-mentor Cindy Lund Nielsen. Undervisningen vil være en vekslen mellem oplæg, øvelser og fælles dialog.

Jonatan K. Karnøe, lektor ved Center for Skole og Læring UCC/Roskilde

På denne undervisningsgang vil vi arbejde med socialpsykologiske perspektiver. Perspektiver der skal sætte ord på den kultur, vi oplever at være en del af i det daglige arbejde. Efter frokost vil vi arbejde med uenighed og kommunikation. Formiddagen vil i særlig grad vægte teoretiske perspektiver, hvorimod eftermiddagen søger at være mere workshopbaseret


Tilbage til oversigtssiden

Redaktør