Aktuelle arrangementer

​​Her findes aktuelle arrangementer, som Kompetencecenter for dobbeltdiagnoser er involveret i, enten som initiativtager, samarbejdspartner eller med indlæg. Klik ind under det enkelte arrangement for flere oplysninger.

​Kompetencecenter for Dobbeltdiagnoser indgår på mange forskellige måder i vidensformidling, f.eks. ved oplæg på konferencer eller ved at arrangere faglige events eller invitere andre med relevant viden og erfaring til at holde oplæg. Formidling kan også tage form af kulturelle arrangementer, hvor både fag- og erfaringspersoner deltager.

Dobbelt ramt - psykisk lidelse og rusmiddelbrug: hvordan bliver man mønsterbryder?

Dato: D. 21. november og 5. december 2018.

Pris: Gratis, max 15 deltagere.

Sted: Sukkerhallen - Langebrogade 1, Opgang B1, 1411 København K.

Når man er hårdt ramt af psykisk lidelse, misbrug og social modgang, kan man befinde sig i et mønster, det kan være vanskeligt at bryde ud af. Derfor sætter vi fokus på, hvordan man bliver mønsterbryder? Hvad skal der til for at det lykkes? Hvordan kommer man i gang med at tænke i nye baner?

Se pdf herunder for tilmelding:


Kunsten at leve med psykisk lidelse, misbrug og modgang - vendepunkter og transformationer

Dato: D. 18. december 2018, kl. 13-16. 

Pris: Gratis, alle er velkomne. Begrænset antal pladser.

Sted: Sukkerhallen - Langebrogade 1, Opgang B1, 1411 København K.

Hør foredragsholder Jacob Vang fortælle om vejen fra 'brændt barn' over stofmisbrug og tilbage til livet, samt den prisbelønnede rapper Balthasar fortælle om bagsiden af medaljen i form af misbrug, angst og depression. Der er mulighed for dialog med foredragsholderne. 

Se pdf herunder for tilmelding:

Kunstenatleve_poster.pdf


Redaktør