Medarbejdere

​I Kompetencecenter for Dobbeltdiagnoser møder du forskellige fagligheder, men det er kendetegnende, at vi har en solid erfaring med at tale med såvel patienter/borgere som med professionelle. Og så har vi alle en interesse for det meget komplekse samspil mellem psykisk lidelse, misbrug og samfundets institutioner.

​​Du har mulighed for at tage kontakt direkte til en af centrets medarbejdere, og i oversigten herunder kan du få overblik over de forskellige fagligheder, samt hvilke aktuelle projekter de enkelte medarbejdere er involveret i.


Leder af Kompetencecenter for Dobbeltdiagnoser

Katrine Schepelern Johansen, antropolog, ph.d

Tlf. 3864 2492
Mobil: 3056 6679
E-mail

Katrine Schepelern Johansen beskæftiger sig primært organiseringen af dobbeltdiagnoseområdet i Danmark, og de udfordringer som den eksisterende organisering skaber for borgere/patienter og personale. 

Udvidet beskrivelse


Projektleder

Sidsel Busch, antropolog, ph.d.

Tlf. 3864 2059
E-mailSidsel arbejder med samfundsvidenskabelig psykiatri- og rusmiddelforskning og beskæftiger sig især med brugernes egne erfaringer, handlinger og perspektiver.   


Udvidet beskrivelse


Ph.d.-studerende

​Jonathan Led Larsen, psykolog, journalist

​Tlf. 3864 2127
Mobil: 6168 3118
E-mail​

Jonathan arbejder med et decentreret perspektiv på interventioner ud fra et systemisk og situeret perspektiv. Han er aktuelt i gang med et ph.d.-studie med fokus på cannabis og psykose.

Udvidet beskrivelse på vej.


Projektleder

Solvej Mårtensson, kandidat i folkesundhedsvidenskab, ph.d.​​​

Tlf. (+45) ​3864 2241​​
E-mail​


Solvejs primære forskningsinteresser er i sociale årsager til sygdom og hvordan sociale faktorer påvirker prognosen hos patienter med dobbeltdiagnose. 

Udvidet beskrivelse på vej.


Forskningsansvarlig overlæge

Signe Wegmann Düring, speciallæge i psykiatri, ph.d.

Mobil: 

E-mail​


Signe Wegmann Düring beskæftiger sig med det lægefaglige psykiatriske perspektiv i bred forstand og forsker i et stort projekt om dobbeltdiagnose patienter, samt bidrager til centerets tværdisciplinære team.

Udvidet beskrivelse
Videnskabelig assistent

Katrine Tranberg Jensen, kandidat i folkesundhedsvidenskab

E-mail​


Katrine interesserer sig for mødet med systemet for mennesker med sindslidelse og misbrug, herunder særligt brugen af- og kontakten til sundhedssystemet. Hun arbejder i øjeblikket på et projekt, der undersøger kontakten til almen praksis blandt mennesker med dobbeltdiagnose. Post doc.
Lea Sell, cand.polit., ph.d.

E-mail
Lea har lang erfaring med analyse af sundhedsdata, og har derudover arbejdet i krydsfeltet imellem socialforskning og arbejdsmiljøforskning.


En særlig interesse er at undersøge hvordan helbred og arbejdsmarkedsdeltagelse påvirker hinanden. 


Tidligere tilknyttede medarbejdere

2015-2016, 2017-2019

Amalie Sidse Rasmussen, sociolog

2014-2017

Pernille Pinderup Jeppesen, psykolog, ph.d.-studerende

2016-2017

Natacha Kyster, Kandidatstuderende i Folkesundhedsvidenskab (praktikant og specialestuderende)


Opdateret d. 25.10 2019

Redaktør