Erfaringsopsamling: Litteratur som recoverystrategi

Erfaringsopsamlingen er udarbejdet som led i udviklingsprojektet ’Litteratur som recoverystrategi – brobygning mellem behandling og hverdag for mennesker med dobbeltdiagnose’. Projektet er et samarbejdsprojekt mellem Afd. M på Psykiatrisk Center Sct. Hans og Forfatterskolen PS!, som har været i gang i perioden august 2019 – oktober 2020. Erfaringsopsamlingen fortæller om projektet og trækker på kvalitative interviews med deltagere. 

Vent...

​Denne erfaringsopsamling er udarbejdet som led i udviklingsprojektet ’Litteratur som recoverystrategi – brobygning mellem behandling og hverdag for mennesker med dobbeltdiagnose’. Projektet er et samarbejdsprojekt mellem Afd. M på Psykiatrisk Center Sct. Hans og Forfatterskolen PS!, som har været i gang i perioden august 2019 – oktober 2020. Projektet har fokus på skrivekunst, brobygning og det faglige begreb recovery – dvs. at leve et meningsfyldt og tilfredsstillende liv, selvom man stadig kan opleve udfordringer – som bærende elementer. Projektet består af en skrivegruppe på Afd. M og tilbud om at fortsætte på et skrivekursus på Forfatterskolen PS! efter endt behandlingsforløb. Erfaringsopsamlingen er lavet af antropolog, ph.d. Sidsel Busch, Kompetencecenter for Dobbeltdiagnose, og klinisk sygeplejespecialist Ole Bille, afd M, Sct. Hans. 

Litteratur som recoverystrategi - Busch og Bille.

Magasinet STOF her udgivet et digt fra projektet, som kan læses her, og en artikel om projektet skrevet af Sidsel og Ole, som kan findes her. 

Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor