Retspsykiatrisk Forum

Retspsykiatrisk forum er et fagligt forum, der formidler viden om retspsykiatri igennem foredrag. Målgruppen er alle interesserede medarbejdere i Region Hovedstadens Psykiatri. Formålet er at bidrage til tværfaglig dialog og vidensdeling af retspsykiatriske problemstillinger. 

Alle arrangementer afholdes i Kantinen i Administrationsbygningen, Psykiatrisk Center Sct. Hans, Boserupvej 2, 4000 Roskilde 

Program for foråret 2021
På grund af COVID-19 holdes der dette forår kun to arrangementer, og disse er med begrænsede pladser af hensyn til retningslinjerne. Se mere om tilmelding og muligheden for at deltage online i programmet til højre.

  • Fredag 9. april kl. 13.30 – 14.30. Tilmeldingsfrist for onlinedeltagelse: 7. april 2021. Vendepunkter – patienters og pårørendes fortællinger og erfaringer med forløb før og efter dom. Oplæg ved Jette Møllerhøj, leder Kompetencecenter for Retspsykiatri, RHP
  • Fredag 11. juni kl. 13.30 – 14.30 Tilmeldingsfrist for onlinedeltagelse: 8. juni 2021. Patienters og professionelles erfaringer med 3-måneders depotbehandling med antipsykotika. Oplæg ved Liv Os Stølan, projektleder, Kompetencecenter for Retspsykiatri, RHP, og Jesper Riise, Ph.d., Janssen Neuroscience.


Redaktør