Ærespris til Jes­si­ca Carls­son Lo­h­mann fra For­e­nin­gen af yn­gre psy­ki­a­te­re (FYP)

Uddannelsesprisen 2021 fra Foreningen af yngre psykiatere (FYP) er netop blevet tildelt CTP's Jessica Carlsson Lohmann​

Vent...

​Ved det netop afholdte årsmøde i Dansk Psykiatrisk Selskab blev CTP's forskningsansvarlige overlæge Jessica Carlsson Lohmann hædret med den flotte uddannelsespris 2021 fra Foreningen af yngre psykiatere (FYP).

Det var i et stærkt felt af de 5 nominerede kolleger, at Jessica Carlsson Lohmann stod frem som den værdige modtager af den flotte ærespris, som kaldes FYP-prisen.

Jessica kan nu smykke sit kontor med den flot indrammede anerkendelse af hendes "enestående rolle og indsats for yngre læger i forskning og klinik", som det hedder i indstillingen.

Bag indstillingen står en gruppe af tidligere og nuværende yngre læger på CTP, og i indstillingen fremhævede der derudover:  "Som yngre læge kan man nogle gange føle sig lidt på dybt vand, når man kaster sig ud i forskningens verden, men under Jessicas vinger er der trygt og godt. I medgang hepper Jessica og fejrer vores sejre med os, og i modgang hepper hun endnu mere og tørrer vores tårer. Jessica er fagligt visionær og passioneret for forskning omhandlende en sårbar psykiatrisk population til stor inspiration for os yngre læger. Hun udfordrer os fagligt, inspirerer os til også at være visionære og giver os lyst til at yde vores bedste…….I den kliniske hverdag er døren til Jessicas kontor altid åben. Yngre læger kan altid komme til hende med kliniske problemstillinger og spørgsmål. Ligegyldig hvad og hvornår så tager Jessica sig tid til at lytte, give sparring og dele ud af sin store viden"

Det var en overrasket, stolt, glad og også rørt Jessica, som under festmiddagen kunne høre de flotte ord og få den meget store anerkendelse.

"Det er nok den største anerkendelse jeg har fået indtil dags dato i forbindelse med mit arbejde, så det er stort. For mig er nysgerrighed et vigtigt element i forskning, og at vække denne nysgerrighed for forskning blandt mine yngre kollegaer og hjælpe dem på vej og se dem vokse er en stor glæde i mit arbejde. At kunne skabe disse rammer for de yngre læger er en holdindsats på CTP, både fra mine overlægekollegaer men også tværfagligt", fortalte Jessica efterfølgende.

 


Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor