Kursus i undervisningslokalet eller foran computeren


Nu får du tilbuddet om at vælge kurser, hvor du møder op på en af vores lokationer sammen med andre kursister eller du kan vælge kurser hvor du sidder hjemme foran din computer og deltager sammen med andre kursister i et kursus online - et webinar.

Klassisk undervisning – mød op

Kurserne afholdes i et af undervisningslokalerne i enten Rudersdal, Lyngby-Taarbæk, Gentofte eller Gladsaxe kommune eller på Skolen for Recovery. Det er altså med fysisk fremmøde. Holdstørrelsen er på 8-12 deltagere. 

Webinar – sid hjemme

Kurset holdes online på en digital platform. Det vil sige at deltagerne og underviserne fysisk kan være hvor som helst og er med på kurset ved hver deres skærm. For at deltage skal du have en computer og en internetforbindelse. Når du tilmelder dig et online-webinar får du en mail med en vejledning til, hvordan det foregår. Vi går meget op i at skabe gode rammer for nærvær og erfaringsudveksling - også på distancen. Holdstørrelsen er på 8-12 deltagere.

Vi har til efteråret to forskellige temamødet - et om 'Forskellige forståelser af psykiske udfordringer', som holdes som webinar, og et om 'Åben Dialog' som holdes med fysisk fremmøde. 

Ved at tilbyde forskellige kurser med forskellige undervisningsformer håber vi at skabe trygge rammer for alle, og give dig muligheden for at vælge den form som passer bedst til lige netop dig.

Du kan se på hvert enkelt kursus om det afholdes på en af vores lokaliteter eller om det er et webinar.


Redaktør