AFLYST! Kursus 1 - Temamøde Personlig medicin

​​

KURSET ER DESVÆRRE AFLYST!

​Personlig medicin er en ældre og kulturel forståelse af medicin, som mere end noget vi indtager. Det er de ting vi gør, der skaber glæde og mening for os selv i vores hverdag. De store og små ting vi gør for at have det det godt og fastholde at have det godt. 

Det er vigtigt at nævne, at personlig medicin ikke er et alternativ til anden medicin, tanken er at de to ting understøtter hinanden og skaber den balance, der fungerer for den enkelte. Eksempler på personlig medicin kan være: Madlavning, sex, strukturering, dagbogsskrivning, dialog eller hvad der ellers giver mening.
 
Tilgangen er udviklet og udbygget gennem levede erfaringer og tager udgangspunkt i livets udfordringer fremfor sygdom og diagnoser. Noget af det, der f.eks. arbejdes med er stemmehøring, stress, følelsen af vrede, følelsen af angst, tankemylder, selvværd/selvtillid osv.
 
Kurset vil bestå af en kort introduktion til personlig medicin, hvorefter vi tager fat på, at arbejde med at finde jeres egen personlige medicin gennem nogle små øvelser.


Forløb: 1 gang/2 timer

For mere information kontakt underviser:

Morten Hansen, morten.hansen.08@regionh.dk


​kursus
​titel
​dato 
​tidspunkt
​sted
​1
​Personlig medicin
28. september

13.00-15.00
Skolen for Recovery
Psykiatrisk Center Ballerup
Maglevænget 19
2750 Ballerup

Redaktør