Mette Marie Støttrup

​Ph.d. studerende Mette Marie Støttrup arbejder med projektet ​​Den danske neuropsykologiske undersøgelse af ECTs bivirkninger (DANSECT).

Curriculum vitae

Jeg arbejder som neuropsykolog på Center for Neuropsykiatrisk Depressionsforskning på Psykiatrisk Center Glostrup.
 
Min interesse inden for forskning er neuropsykiatri med afsæt i depression og bipolar affektiv lidelse. Jeg interesserer mig for forståelsen af de underliggende biologiske og neuropsykologiske mekanismer som forklaringsmodel. Med udgangspunkt i dette søger jeg at validere nye, og optimere aktuelle behandlingsmuligheder for denne patientgruppe. 
 
Forskningsprojektet DANSECT undersøger om det er muligt at forudsige hvilken patientgruppe diagnosticeret med depression, der oplever at få nedsat autobiografisk hukommelse efter behandling med elektrokonvulsiv terapi (ECT). Dette undersøger vi blandt andet med en række neuropsykologiske tests, MR-scanning, blodprøver og spørgeskemaer. Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål om studiet.
 
Jeg er uddannet cand.psych fra Københavns Universitet og University of North Carolina Ashville i USA. Jeg har tidligere arbejdet som neuropsykolog i hjerneskadeområdet, hvorfra jeg også har opnået min autorisation som psykolog. Her arbejdede jeg med patienter med moderat til svært erhvervet hjerneskade.
Redaktør