Job hos CNDR

​CNDR søger løbende nye medarbejdere bl.a. i form af ph.d.-stillinger, Postdoc, forskningsassistenter og studentermedhjælpere. 

Vil du prøve kræfter med forskning i psykiatrien?

Yngre læge søges som klinisk assistent pr. 4. maj 2020 eller efter aftale.


Kunne du tænke dig at afklare om forskning i psykiatrien er noget for dig? Det har du mulighed for nu. Vi søger en ambitiøs yngre læge til en 1-årig stilling med mulighed for forlængelse på projektet DANSECT. DANSECT er et longitudinelt studie som undersøger hjernen og kognitive bivirkninger blandt indlagte patienter med depression, der behandles med elektrokonvulsiv terapi (ECT). Dette undersøges blandt andet ved MR-scanninger, neuropsykologiske tests og urin- og blodprøver.

Forskningsprojektet ledes af professor Poul Videbech og styres af en ph.d.-studerende og foregår på Center for Neuropsykiatrisk Depressionsforskning, Psykiatrisk Center Glostrup. Du vil indgå i et dynamisk og spændende forskningsmiljø med mulighed for supervision og faglig udvikling. Idet projektet rekrutterer patienter i hele Region Hovedstaden, er det en fordel, at du har psykiatrisk erfaring og har et kørekort.

Stillingen er en 1-årig fuldtidsansættelse med god mulighed for fleksible arbejdstimer. Det er også muligt at lave fuldtidsstillingen om til en deltidsansættelse.

Arbejdsopgaver:

  • Rekruttering af patienter til projektet i Region Hovedstadens Psykiatri
  • Kontakt til og undersøgelse af patienter diagnostisk og kognitivt
  • Urin- og blodprøvetagning af patienterne
  • Assistance ved MR-scanninger
  • Mulighed for at skrive og publicere videnskabelige artikler
  • Ad hoc-opgaver
Du kan søge stillingen via linket her.

Har du spørgsmål om stillingen, kan du rette henvendelse til Professor, overlæge, dr.med. Poul Videbech, tlf.  38 64 06 34, eller på videbech@dadlnet.dk, eller til neuropsykolog og ph.d.-studerende Mette Marie Støttrup, tlf. 38 64 08 32, mette.marie.dalgaard.stoettrup@regionh.dk

Ansættelse som klinisk assistent sker i henhold til overenskomst indgået mellem Foreningen Yngre Læger i Danmark og Danske Regioner.

Motiveret ansøgning og CV adresseres til Professor, overlæge, dr.med. Poul Videbech.


Ansøgningsfrist: 23. marts. Forventet dato for jobsamtaler: 30. marts


Redaktør