​​

Forskningens Døgn

Er der en ADHD-epidemi i Danmark? Hvad er den bedste behandling til børn med psykose? Og hvordan tager man en uddannelse, hvis angst fylder? Det var nogle af temaerne til videnskabsfestivallen Forskningens Døgn 2023 i Region Hovedstadens Psykiatri med mange spændende oplæg.  

Forskningens Døgn 2023

​Til et velbesøgt Forskningens døgn præsenterede forskere i Region Hovedstadens Psykiatri viden om børn og unges mentale helbred og EN-AF-OS-indsatsen deltog med et oplæg om ungdomsliv med psykisk lidelse.

Læs om arrangementet her​

Forskningens Døgn 2022

Kan teknologi forbedre din mentale sundhed? 

Dynamisk lys i behandlingen, brug af kunstig intelligens i indledende diagnosticering og Virtual Reality i terapi. Teknologi i udviklingen af den psykiatriske behandling var omdrejningspunktet til Forskningens Døgn i Region Hovedstadens Psykiatri 2022.

Læs om arrangementet her​

Om Forskningens Døgn
Forskningens Døgn er en landsdækkende videnskabsfestival, der finder sted hvert år med over 700 events og foredrag og mere end 70.000 besøgende.

Forskningens Døgn 2021

I 2021 var Region Hovedstadens Psykiatris bidrag til Forskningens Døgn et webinar med titlen: Selvmord: hvorfor og hvordan forebygges det?  Se program og en optagelse af webinaret nedenfor. 

Du finder programmet her

Du finder webinaret her.

Læs programmet her.

Forskningens Døgn 2020

Arrangementet blev aflyst pga. COVID-19 situationen.

Forskningens Døgn 2019

Den 29. april i 2019 bidrog psykiatrien med et åbent fyraftensarrangement om hvad traumer ved gør mennesker - psykologisk og biologisk.
Læs reportagen her.

​​Læs også psykiatriens arrangement i forbindelse med Forskningens Døgn 2018 her. Redaktør