Find legater og fonde

Find opslag og se ansøgningsfrister fra de offentlige og private finansieringsmuligheder,  herunder også  Region Hovedstadens Forskningsfond til Sundhedsforskning 

I Legatbogen kan du finde opslag og se ansøgningsfrister fra de offentlige og private finansieringsmuligheder, der er relevante for dig som arbejder med forskning og innovation.

Region Hovedstaden har indgået en licensaftale med Legatbogen som omfatter alle ansatte i Region Hovedstaden. Via denne licens kan du oprette en gratis professionel bruger på legatbogen. 

Opret dig som bruger på legatbogen her (åbner i nyt vindue)

Kontakt

Har du spørgsmål til vedrørende samarbejdsaftalen, så kan du skrive en e-mail til Center for Regional Udvikling i Region Hovedstaden: cru-finansiering@regionh.dk

Har du problemer med login så kontakt legatbogen via  e-mail: support@legatbogen.dk

Se mere på: www.legatbogen.dk

Region Hovedstadens Forskningsfond til Sundhedsforskning 

I 2020 uddeles Forskningsfondens samtlige midler på i alt 24 mio. kr. til at støtte yngre post.doc forskere. Midlerne kan søges af alle regionale forskere, der har en forsvaret eller dokumenteret antaget ph.d. grad/disputats indenfor de seneste 4 år (der tages højde for eventuel orlov og lignende).

Fonden uddeler mindre beløb til igangsættelse af nye forskningsprojekter, og der kan ansøges om maks. 600.000 kr. pr. projekt. Yderligere ansøgningskrav kan ses i opslaget.

Ansøgningsfristen er 1.september 2020 klokken 12.00

Læs mere og se forskningsfondens opslag 2020 her.

Kontakt

Hvis du har spørgsmål kan du kontakte: Gitte Holstein Larsen fra Forskningsstrategi og -infrastruktur på:

Telefon: 21 60 55 87

Eller på mail: gitte.holstein.larsen.02@regionh.dk 

Redaktør