COVID-19 Hjemmesideopdatering 12

​Opdatering om smitterisiko, Ofte Stillede Spørgsmål (FAQ) og kursusaktivitet i Psykiatriens Vikarcenter.

Vent...

​Kære vikarer.

I øjeblikket ser vi igen rigtig høje smittetal, og dette er et vigtigt tidspunkt at huske de gode vaner i forhold til afstand og håndhygiejne – også ude på afsnittene.

I har siden foråret været rigtig gode til at følge retningslinjerne, når I er i vagt og det ved vi, at I vil fortsætte med.

Vi arbejder her i Vikarcenteret på at bidrage til en effektiv smitteopsporing, og det er vigtigt, at I informerer os, hvis I har mistanke om, at I har været i tæt kontakt med en person, der er smittet med Coronavirus.

Anbefalingerne for, hvornår man skal testes er de samme som tidligere – man skal testes, hvis man har symptomer eller hvis man har været i tæt kontakt med en person, der er testet positiv.

 

FAQ om Coronavirus for sundhedspersonale i Region Hovedstaden

I øjeblikket for vi en del henvendelser fra vikarer, der er i tvivl om hvorvidt de skal testes og hvordan de skal forholde sig i forhold til nære kontakter, der skal testes for smitterisiko.

I Regionen har man lavet en FAQ (Frequently Asked Questions – Ofte Stillede Spørgsmål) side, hvor I kan gå ind og orientere jer - I finder FAQ siden under Personaleinfo til ansatte i Region Hovedstaden.

 

Kursusaktivitet i Psykiatriens Vikarcenter - Hygiejnetiltag, pladsrestriktioner og behov for rettidig afmelding.

I RHP er det blevet besluttet at fortsætte med den nødvendige kursusaktivitet – herunder hjertelungeredning og vedligeholdelsestræning.

Vi har sørget for en række tiltag for at sørge for, at dette kan gøres forsvarligt.

Vi har mindre holdstørrelser og sørget for, at der er værnemidler og håndsprit til rådighed.

For hjertelungeredningskurserne gælder det, at der er en dukke til hver deltager, så man ikke behøver at deles om udstyret.

For vedligeholdelsestræningen gælder det, at der er handsker og mundbind til rådighed.

Da vi har reduceret holdstørrelserne for vedligeholdelsestræning med 50%, har vi også nedsat den afsatte tid til 2 timer pr. hold. Der er blevet oprettet ekstra hold, så der er pladser nok.

Tilmelding til vores kurser sker via Kursusportalen – husk at logge ind med Region H log-in. Tilmeldingskoden er "vikar".

Husk nu – hvis du mod forventning bliver nødt til at melde fra til et kursus, så gør det i så god tid som muligt.

Pas på jer selv og hinanden derude!


Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor