COVID-19 Hjemmesideopdatering 8

​Opdatering om test af sundhedspersonale og E-læring om opkvalificering i forhold til COVID-19.

Vent...

Kære vikarer.

Her er endnu en opdatering fra os.

 

Test af sundhedspersonale.

Der er kommet nye anbefalinger i forhold til mulighederne for at blive testet som sundhedspersonale med lette symptomer, der varetager kritiske funktioner.

Grundlaget for de nye anbefalinger er at sikre, at kritisk sundhedspersonale ikke ender med at blive holdt i hjemmeisolation, hvis der ikke er tale om COVID-19 smitte. Derfor begynder man at åbne op for at medarbejdere med lette symptomer kan blive testet med henblik på raskmelding, hvis de vurderes at varetage en kritisk funktion og ikke kan undværes.

Denne vurdering vil for jeres vedkommende foregå i en dialog med os her i Psykiatriens Vikarcenter.

Vi vil gerne understrege, at man som altid skal blive hjemme, hvis man er syg og at de gamle anbefalinger for COVID-19 symptomer om hjemmeisolation ved sygdom indtil 48 timer efter symptomophør stadig gør sig gældende.

Såfremt det vurderes at du skal testes, vil du modtage en erklæring i din e-Boks som du skal udfylde. Sammen med erklæringen vil du også få yderligere information om forløbet.

 

E-læring om opkvalificering i forbindelse med COVID-19:

Region Hovedstaden har udsendt en samlet uddannelsespakke for opkvalificering i forhold til COVID-19.

Den er primært rettet til somatikken, men vi vil anbefale jer at gå ind og se materialet om ABCDE-teori og praksis og Video om værnemidler via denne side: Uddannelse for dig, der skal opkvalificeres

 

Pas godt på jer selv og hinanden derude!


Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor