Nyt e-læringskursus om nye ferieregler pr. 1. september 2020

​Vil du have styr på de nye ferieregler, der træder i kraft den 1. september 2020 samt overgangsordningen? Så er der nu hjælp at hente i et nyt e-læringskursus.

Vent...

E-læringskurset guider dig igennem de nye ferieregler og oplyser dig om, hvad du skal være opmærksom på omkring de nye regler samt i overgangsperioden, hvor der gælder særlige regler. 

Kurset henvender sig både til medarbejdere og ledere. Det er sat sammen, så du har mulighed for at vælge de emner, der er mest relevante for dig. Kurset fra start til slut forventes at vare ca. 15 min. 

Den nye ferielov ændrer bl.a. reglerne for, hvordan du optjener ferie, og hvornår du kan holde den. For eksempel bliver der indført et samtidighedsprincip, som betyder, at den ferie, du optjener én måned, kan holdes allerede måneden efter. Derudover vil der som noget nyt være mulighed for at holde betalt ferie på forskud - altså inden ferien er optjent. 

Hvorfor et e-læringskursus?

Oprindelig var der i marts og april planlagt informationsmøder om de nye ferieregler for både medarbejdere og ledere på hospitaler og virksomheder i hele regionen. 

Grundet COVID-19 måtte alle informationsmøderne imidlertid aflyses. Det blev derfor besluttet hurtigt at finde en anden måde at formidle de nye regler på. Det har nu resulteret i et e-læringskursus, som forhåbentligt kan hjælpe både ledere og medarbejdere med at få styr på de nye ferieregler.

Det er stadig tanken at gennemføre de tidligere planlagte informationsmøder, når situationen tillader det. 

Kontakt

Har du spørgsmål, send en mail til Center for HR og Uddannelse på mailadressen:

Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor