SP - L

​For dig som er vikar uden at være fastansat andre steder i psykiatrien.

Nyhed 03.02.2017

Hej

Snart skal de første på uddannelse i SP. Vi arbejder for, at sikre at alle er tilmeldt relevante kurser.

Der er kommet ændringer i kravene fra Sundhedsplatformen. Næste alle skal have e-læring i "Den danske kontakt model" og sygeplejersker skal også  have e-læring i "Roveren". Dette kan du se i Kursusportalen og på din mail. Vent med at gennemføre kurserne til vi siger til, ellers kan de blive forældede.

Vi sender en informationspakke til din e-boks 3-4 uger, før du skal på dit kursus. Først når du får denne information, skal du tage e-lærings kurserne og se filmene som forberedelsen til kurset.

HUSK – du må ikke selv rette på de aftalte kurser på Kursusportalen. Kontakt os i administrationen tlf.: 3864 0111, så finder vi en løsning.


------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nyhed 07.12.2016
Kære vikarer
 
Vi er glade for, at så mange af jer har sat jer til rådighed i MinTid, mailet til os, ringet, eller er kommet for at hilse på os ved vore Åbent Hus arrangementer. Vi har nu tilmeldt 212 af jer til uddannelse i Sundhedsplatformen (SP), og det glæder os meget.
Nu mangler vi så at høre fra de sidste 152
 
Hvad sker der nu for dig, der har tjek på det
Du har måske allerede modtaget en mail fra Kursusportalen om, at du er tilmeldt en uddannelse, ellers vil du modtage den inden for den næste uge.
Lige nu er der lagt en diverse linje ind i MinTid i perioden 6/3 - 15/5, for dig som har lavet en kursusaftale med os. Denne linje vil vi fjerne igen senest i uge 51. Samtidig bliver den erstattet med de kursusdage, som du er tilmeldt. En af dagene vil være en time længere end dit reelle fremmøde. Det skyldes, at alle skal afslutte kurset med 1 times e-learning. Dette kan tages hjemme fra sofaen ved at logge ind på Kursusportalen og gennemføre kurset. Når det er gjort, er der kun certificeringstesten tilbage. 
 
Til jer, der er vikarer på Bornholm
Vi har ikke glemt jer. Lige nu leder Sundhedsplatformen efter undervisningslokaler på Bornholm. Så snart det falder på plads, regner vi med at modtage datoer for undervisning. Når vi har dem, vil vi kontakte jer for at få lavet aftaler med jer.
 
Til dig, vi ikke har hørt fra
Vi savner din tilbagemelding. Også hvis svaret er, at du kun vil fortsætte til Sundhedsplatformen sættes i gang. 
Om kort tid mister vi rettigheden over de kurser, vi har bestilt til dig, så det er vigtigt, du kontakter os nu.
 
Så – kom til tasterne eller ring !
 
Vi håber, at vi hører fra jer inden ugens udgang. Vi er klar. 


------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nyhed 01.12.2016

Vi skal nu i gang med at tilmelde dig til dine kurser i Sundhedsplatformen (SP) på Kursusportalen. Det betyder, at du vil modtage en mail, hvor der står, at du er tilmeldt et uddannelsesforløb.
Lidt længere nede i mailen står der med fed skrift, Venligst bemærk. Det skal du se bort fra. Vi sørger for hele din tilmelding.
 
I mailen er der vedhæftet en Quickguide til Kursusportalen. Den giver et overblik over forskellige ting, men HUSK – du må ikke rette eller afmelde et kursus inde i Kursusportalen.
Skulle du blive forhindret i fremmøde grundet sygdom, så skal du melde det til administrationen hos os i PVC. Så sørger vi for eventuelle rettelser.

----------------------------------------------------------------------------------------------------

Nyhed 24.11.2016

Kære vikarer
Dejligt at se, at så mange af jer havde lyst til at komme og høre om Sundhedsplatformen. Vi takker samtidig for de mange gode spørgsmål og ideer, som I havde.

Nu spidser det til...
Rigtig mange af jer mangler at sætte sig til rådighed for kurser i MinTid, eller lave en aftale med os om kursus i SP. Vi har nu modtaget de præcise datoer for de mange kursuspakker, så det kan være, du er nødt til at rette dine ønsker ind, da rådigheden ikke rammer de aktuelle datoer. Du finder en oversigt over kurserne til højre på denne side. Hvis den rådighed, du har sat ind, passer til en pakke, så har vi registreret dig.

Vi vil så gerne have dig med, så du kan enten:
  • sætte dig til rådighed i MinTid 
  • du kan sende en mail til pvc@regionh.dk, hvor du siger, at vi bare kan planlægge kurset
  • eller du kan komme ind, når vi holder åbent hus, se nedenfor
Fredag morgen den 9. december 2016 kl. 9 ser vi, om vi har hørt fra dig. Hvis ikke formoder vi, at du ikke vil fortsætte som vikar, når Region Hovedstadens Psykiatri indfører Sundhedsplatformen.

Få hjælp eller en småkage
Den 5. december holder vi aftenåbent fra kl. 16.00-20.00. Det gør vi, fordi vi har fået en del tilbagemeldinger fra jer, der ikke kunne nå ind til os til de planlagte orienteringsmøder. Af hensyn til vores bemanding, har vi brug for en tilmelding fra dig, som ønsker at komme.
Både den 6. og 7. december har vi åbent hus fra kl. 9 til 17. Her vil vi gerne hjælpe dig med koder, kursustilmelding og MinTid, så kig ind. Men du er også velkommen til bare at spise æbleskiver. Se indbydelsen til højre på denne side.

Hvorfor er det så vigtigt, at din BAM-id (brugernavn) virker
Du skal bruge din BAM-id i forbindelse med din uddannelse. Hvis den ikke er aktiv, vil du ikke kunne deltage i undervisningen, logge på kursusportalen og udføre e-learning og dermed ikke opnå certificering. 

Vi har skrevet til centrene og takket alle dem, som giver jer mulighed for at kigge på intranettet og SP, når I er på vagt. 

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Nyhed 09.11.2016

Koder
For at blive klar til uddannelsen i SP, er det afgørende, at du har styr på din BAM-id/brugernavn til regionens netværk.
Det betyder, at du har været inde på din webmail, inden for de sidste 3 måneder, og at du fremadrettet logger ind på din webmail minimum en gang hver tredje måned.

Hvis du endnu ikke har været på din webmail, så skal du gøre det nu. 
Giver det problemer, så følg vejledningen i nedenstående link:

Nu kommer din uddannelse i SP
Inden for de næste 14 dage modtager vi vores uddannelsespladser til SP. Det betyder, at vi kan planlægge præcis, hvornår du skal afsted på uddannelse.

Uddannelsen består af 3 moduler med fremmøde (3-5 timers varighed) og et modul e-læring. 
Undervisningen foregår i tidsrummet 08:00-21:00 alle ugens 7 dage, dog ikke i påsken den 13.-17. april 2017. 

Vi vil derfor bede dig om hurtigst muligt at gå ind på MinTid og sætte dig til rådighed for undervisning i perioden 6. marts – 19. marts samt 27. marts - 11. maj 2017.
Da der er flere moduler, har vi brug for lige så mange dage at vælge imellem, som du kan give os.

Vi vil så vidt muligt booke din uddannelse, der hvor du har sat dig til rådighed. Til gengæld fanger bordet.

Det er meget vigtigt, at du noterer tiderne ned, og ikke tror, at de lige kan flyttes, hvis der nu kommer noget andet op, for det kan de ikke. Vi har umiddelbart ingen mulighed for at skaffe andre pladser, og har man ikke gennemført alle moduler, kan man ikke blive certificeret, og vi skal på et tidspunkt lukke din adgang til vagter.

Hvornår får du så besked om uddannelsen?
Hvis du er hurtig, så er vi det også. Kender vi din rådighed inden for de næste 14 dage, kender du datoerne og tidspunkterne for din uddannelse senest den 9. december 2016.
Redaktør