Velkommen til Psykiatrisk Center Glostrup

Psykiatrisk Center Glostrup er et stort center, som modtager borgere med alle former for psykiatriske lidelser og krisetilstande. Målgruppen er voksne over 18 år. Vi har 190 sengepladser og har regionsfunktion indenfor skizofreni, retspsykiatri, ældre psykiatri, oligofreni og ADHD, samt autisme. Centret er fordelt på 5 adresser, hvor der er sengeafsnit (døgnafsnit) i Brøndby og i Glostrup,  Derudover er der 4 ambulante enheder placeret i Ishøj, Glostrup, Brøndby og København V.

Vores 720 medarbejdere møder patienterne ud fra værdierne: Faglighed, respekt, ansvar og udvikling. Vi giver patienterne den bedste udredning, pleje og behandling af højeste faglige kvalitet, hvor samarbejdet med patienterne og deres pårørende er centralt.

Vi glæder os til at byde dig velkommen!

Læs mere om Psykiatrisk Center Glostrup her.

PC Glostrup er vinder af sygepl.stud. Praktikpris 2020

Centret er fordelt på fem adresser:

Nordstjernevej.pngNordstjernevej 41, Glostrup
Afsnit 168, 170, 172, 174, 176, 180, 181, 182, Udkørende æl-dreteam, Akutteam, Retspsykiatrisk ambulatorium og Psykiatrisk ambulatorium Glostrup 

Brøndbyøsterbej.jpgBrøndbyøstervej 160, Brøndby
Afsnit 801, 802, 804, 808, 809, 811 og Psykoterapeutisk ambulatorium 

Ishøj Bycenter.pngIshøj centret, Store Torv 20, Ishøj
Psykiatrisk ambulatorium Ishøj og Bosteds team 
Ishøj
 ~

Gl Kongevej.pngGl. Kongevej 33, København V 

Psykiatrisk ambulatorium Gl. Kongevej 

HJ Holstvej.png

H. J. Holstvej 3B, Brøndby

OPUS – Tidlig opsporing og behandling af unge voksne med nyop-ståede lidelser inden for det skizofrene spektrum  


Her kan du læse mere om de forskellige afsnit på PC Glostrup

De fleste studerende er spændt på, hvor de skal i klinik. Derfor har vi kort beskrevet hvilke sygdomme og behandlingsmetoder de enkelte afsnit og ambulante enheder arbejder med. Du er velkommen til at kontakte dit kliniksted og tale med klinisk vejleder inden klinikstart. Klinisk vejleder kan informere dig om mødetid for de første 14 dage, samt andre læringsaktiviteter (individuel studiesamtale) som gennemføres inden for de første 3 uger.